Back!!!!
Door: Daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
21 Juli 2007 | Aruba, Oranjestad
Hallo allemaal!!!
Hier zijn we weer, liek en daf vanuit ARUBA!!! Heerlijk! Het is niet te geloven, maar we zijn weer thuis. Ons huisje is zo mooi!!
Nou donderdag 19 juli, we zijn s morgens vroeg weg gegaan, voor daphne een heel stuk rustiger als het jaar ervoor, maar lieke zat vol met stress.
Op schiphol zijn we gaan inchecken en we hadden samen maar 3 kilo overgewicht, het viel dus allemaal reuze mee!
Nadat we waren ingecheckt zijn we nog even wat gaan eten, en toen moesten we echt afscheid nemen van iedereen! Na een paar traantjes, gingen we door de douane.. en ja hoor daar kwam probleem numero uno! Liek en Daf staan voor de meneer van de douane, met onze handbagage, zegt die man: UHH dames, de incheck balie is aan die kant, en jullie kunnen ook jullie baggage daar achter laten… HUH??? Meneer, we zijn al ingecheckt hoor.. Maar dames, wat doet al die baggage dan hier.. hahaha, dacht tie dus omdat wij zoveel hand baggage hadden dat dat onze normale bagage was. Maar bij het zien van onze instapkaarten mochten we toch door.
Toen in het vliegtuig, een lange vermoeiende reis, van wel 12 uur! Maar goed, alles doorgekomen.
En ja hoor, na 12 uur vliegen, zie je dan eindelijk uit je raampje, aruba liggen. Er kwam een hele rust over ons heen. Het was zo gek.
Na de immigratie dienst te hebben opgelicht, en onze koffers op gehaalt, konden we uit het vliegveld! En ja hoor daar stond de nieuwe huisbaas al te wachten op ons, en Natuurlijk Antoinette en Harry!! Na die dood te hebben geknuffeld, konden naar ons nieuwe huisje. (en oja, we waren even vergeten hoe heet het hier ook al weer was, en het ruikt hier echt naar aruba!! Haha is zo grappig)
Ons nieuwe huis.. is echt een paleisje, we hebben het al helemaal ingericht, en alles is nu echt van ons. Heel fijn, we kunnen doen en laten wat we willen.
Na een drankje met onze pleegouders, kwam JOSSY!!! Oh wat fijn dat we die weer zagen, we waren allemaal zo blij! En Natuurlijk zijn we meteen nog naar de CARLOS & CHARLIE’S gegaan!! En iedereen herkende ons meteen, en we werden helemaal doorgeknuffeld!
Nou toen na 24 uur wakker, heerlijk tegen elkaar in slap gevallen.. naja, lieke tegen daphne..
Vrijdag, vroeg wakker, heel het huis ingericht, gas en water gefixt en toen heerlijk een Malibu orange voor Lieke en een amstel bright voor Daphne in het zwembad van Antoinette!!!
Daarna ‘s avonds uiteten met Antoinette en Harry een vriendin van hen.
EN TOEN!!! Jaja, Vrijdag avond!! Rokjes weer de kast uit, hakjes aan!! (lieke heft geprobeerd om weg te gaan op platte schoenen, maar dit werd echt niet geaccepteerd door Josephine.. Je bent gek zei ze!!)
Wat een heerlijke nacht, tot in de vroege uurtjes doorgefeest en het was net of we nooit zijn weg geweest hier.
Vandaag beetje uitgeslapen, maar om 9.30 stond de huisbaas op de stoep. Dus 2 uur mee zitten praten en daarna is Ale ons op komen halen en nu zitten we hier en gaan we zo boodschappen doen.
Iedereen super bedankt voor de berichtjes!!! Heel lief! We houden van jullie! HEEEEEEEEEL VEEEEEEEEEl. Maar worrie niet, wij zijn nu alweer op ons plek, en voelen ons helemaal thuis!!!
Dikke kus vanaf aruba! Liek & Daf
Ps. Het is OP aruba suus!!!
Daarna ‘s avonds uiteten met Antoinette en Harry een vriendin van hen.
Dikke kus vanaf aruba! Liek & Daf
Ps. Het is OP aruba suus!!!
21 Juli 2007 - 19:27
T.jeannw:
Fijn Daphne en Lieke dat jullie het weer zo naar jullie zin hebben, maakt het hier ook weer makkelijk.
Wij zijn net terug uit Goirle, hebben gezellig bij oom Wil en t. Carin buiten gezeten, ome Wil en ome Jo aan het water en wij aan de witte wijn. -
21 Juli 2007 - 19:29
T. Jeanne:
ik was nog niet klaar en wipte dat ding weg. Ik heb mijn nieuw broekje en t.shirtje aan en iedereen vindt het leuk.
Nou meiden, geniet ervan want een jaar is zo weer om. Liefs t. Jeanne en de groeten en ook wel wat liefs van ome Jo. -
22 Juli 2007 - 07:18
TANTE FRANS:
HOI FEESTBEESTJE
FIJN OM THUIS TE KOMEN!EN NU ZONDAG WEER AAN T WERK.ZAL OOK WEL WEER WENNEN ZIJN NA ZO,N LANGE TIJD.
HE DAP,SANNE HEEFT EEN HUISJE OP BUBALI APPARTEMENT NR 17.Sunshine appartement.
Ga maar eens kijken als je tijd hebt.nou mensen veel plezier en geniet er van
groetjes xxxxxxxxxxxxxxxx
tante frans en ome guust -
22 Juli 2007 - 09:05
Charlotte:
Schatjes!! Klinkt allemaal weer helemaal goed! haha hou me maar goed op de hoogte anders moet ik dadelijk nog het vliegtuig pakken;) Veeeeeeeel plzier nog!! dikke zoen!! -
22 Juli 2007 - 10:32
Mirannie:
hey Daphieeee!! Wat leuk even wat van je te horen! Ben zo blijn voor je dat je weer lekker op je plekje zit! MUAH girly maak er echt een te gekke tijd van maar dat zal wel lukken als ik het zo hoor!! Groetjes aan je vriendinnetje en een dikke knuf van Mirannie!! -
22 Juli 2007 - 12:06
Franca:
Ja Ja maak het maar gemakkelijk, dacht ik bij jouw nog iets nieuws te vernemen..., echt alweer arubaanse maniertjes. Enfin mijn reactie zie bij Lieke ha ha. Geniet ervan jullie en pas goed op elkaar. Groetjes en kus Franca -
22 Juli 2007 - 13:00
Mam:
ha meisje de eerste werkdag is aangebroken zal wel weer wennen zijn maar ook wel weer gezellig hier alles goed heel veel succes en geluk op je werk dikke kus -
22 Juli 2007 - 14:33
Anne:
En wanneer gaan we weer eens meeten! Was dit weekend ook in de stad, maar geen Daf en Lieke gezien :-( Nou, ik zie jullie vast woensdag wel! GEzellie $1,- bar drinken! xxx -
22 Juli 2007 - 16:11
Ralph Drost:
Hey die daf!! heb respect voor jou/jullie...heel veel plezier,en pas een beetje op he...x -
22 Juli 2007 - 16:35
Jose:
Hallo Daphne en Lieke,alles gaat goed met jullie zie ik,gelukkig. Ik wilde vrijdag je een goede reis komen wensen,dacht dat je 21 juni vertrok,jammer dat ik je niet meer heb gezien.Hopelijk kom je een keer over,een jaar je niet zien en horen is wel erg lang. De groeten aan allemaal en tot de volgende keer. Daaaaaaag Jose Ad en Bram -
22 Juli 2007 - 16:54
PietB:
Het kan toch niet beter als je met een thuisgevoel ergens anders bent. Lekker feesten, lekker werken en mooi wonen. wat wil je nog meer.
Doe je best en tot weer eens. Ome Piet en Tante Els -
22 Juli 2007 - 20:26
Rogier:
hee zuske...
Ik zie dat je het alweer goed voor elkaar hebt daar. Mooi weertje, lekker feesten en een mooi huis...MMM, da lijkt me ook wel wat ;). Maar iig geniet er maar lekker van, ik hou thuis wel een oogje in het zeil.
dikke x je broertje -
23 Juli 2007 - 09:24
Tante Frans:
hoi daphne.
sanne en kasper hebben net een site geopend.hier even t adres:
sanneenkasper.waarbenjij.nu
kunnen we nog meer wilde verhalen volgen .groetjes en xxxx -
08 Augustus 2007 - 21:29
Ray:
Nou je zit er weer super relaxed uit op die foto's.... en maar lekker luieren. Je hebt het voor elkaar.