Foto's
Door: daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
16 September 2008 | Aruba, Oranjestad
Hallo allemaal, even een paar fototjes van ons..
Alles nog steeds goed hier, lekker genieten veel leuke dingen doen zoals altijd en natuurlijk fijn met zijn tweetjes!!
liefs Den en Daf
liefs Den en Daf
16 September 2008 - 21:23
Mamaz :
geweldig mooie fotos dankje daf enhier is alles ook oke wordt al weer koud hier maarja dat is nederland blij om te zien dat jullie het nog steeds leuk hebben groetjes enxxxxxxxx -
17 September 2008 - 06:52
Mama :
ha daphne en dennis ja prachtige fotos ben net als de moeder van dennis hier ook weer heel blij mee jullie zien er heel goed uit en zo te zien gelukkig met elkaar heel fijn daphne wat heb je toch een mooie jurk aan prachtig vind hem wel wat bloot maar dat weet je ik zou er weer volop aan zitten trekken ja de flying fissboom is wel helemaal geweldig he zo aan het water zal eens wat fotos van internet halen oftewel laten halen dan kan ik hier weer wat nieuwe neerzetten om naar jullie te kijken hier alles goed ben gisteren met tante mary naar de stad geweest heel gezellig veel koffie drinken lekker broodje eten en ook nog vanalles gekocht morgen gaan we een dagje met de zusjes baudoin op stap tante maria en ik hebben het geregeld maar daar doe ik dan vrijdag weer verslag van ons pa is gisteren naar psv geweest verloren met drie -nul zo nu ga ik even mijn wasje aanzetten douchen enz enz nou lieve schatten het ga jullie goed en kom maar gauw naar huis hier is het ook gezellig vinden het lang genoeg zo liefs en een dikke kus en tot de volgende keer xxxxxxxxx -
17 September 2008 - 10:04
Mirannie:
Hey daphje! Leuke foto's!!! En wat ziet dat zee water er mooooi uit! Hier is het maar vies en bruin dus geniet er nog maar van haha!
Dikke kus Miranda -
17 September 2008 - 19:53
Charlotte:
Heey Daf! Leuke fotos! Ziet er nog steeds uit als of je het gezellig is haha! Leuk dat je bij de FF eten was! waren er nog wat oude bekende? Ik ga vrijdag naar SPANJE:D:D haha Spreek je dush! xxx -
17 September 2008 - 19:54
Charlotte:
Oja je word echt TE bruin ik begin jaloers te worden dat haal ik natuurlijk nooit meer in haha x -
18 September 2008 - 15:15
Marieke:
He Nichtje, Ik dacht laat ik eens op de site van Daphne loeren. Zie ik daar een stralend verliefde Daphne en Dennis. Gelukkig lees ik dat jullie ooit terugkomen, kan Dennis mooi mee naar het volgende familieweekend! Ben benieuwd! Geniet lekker daar, hier hangt de herfst al in de lucht. Liefs, Marieke -
19 September 2008 - 08:55
Tante Frans:
ja dennis,als je mee gaat naar t beruchte familie weekend zal je toch heel goed moeten kunnen zingen.het is nl bij ons in de familie t gebruik dat alle nieuwelingen een heeeeeel mooi lied moet zingen. als je dit goed hebt volbracht wordt je opgenomen in de familie,en anders.........
maar je hebt nog 2 jaartjes te oefenen,dus we zijn wel tolorant.
het gaat jullie goed zo te zien. nog steeds volop aan t luieren,en feesten. wat zullen jullie moeten afkicken.
en dan die zon,wij hebben ook volop zon, alleen wij hebben 16 graden.maar ja verschil moet er wezen.
ga dadelijk ons huisje maar weer eens poetsen,met zo,n weer zie je de spinnenwebben heel goed hangen.morgen gaan we harm overhuizen.
heeft een heel leuk appartementje.
verder hier alles goed met ons.heb van de week nog gezellig met je moeder gordijnen zitten te naaien voor harm. morgen avond vieren we de verjaardag van sabine,en zo ias er altijd wel iets te doen.
nou mensen, ik ga aan de slag,anders is mijn zin dadelijk over.
groetjes uit t zonnige leende,en we spreken elkaar snel weer op msn.liefs tante frans xx -
26 September 2008 - 09:49
Ha Daphne en grote onbekende Dennis,
Het wordt tijd dat Dennis zich eens komt voorstellen aan de tantes, want die zijn natuurlijk erg benieuwd.
Op de foto is hij een mooie jongen Daphne, maar we willen hem snel echt zien en wanneer gaat dat gebeuren? Hoe jullie het maken hoef ik niet te vragen want de foto's spreken voor zich. Je ziet er goed uit Daphne, lekker bruin maar dat zijn wij ook want we hebben een mooie nazomer, lekker weer hier en daar genieten we nog maar van.
Hier gaat alles goed, vanavond komt alles thuis mosselen eten, dat regelen ze dan met ome Jo en Norbert is ook uitgenodigd.
Ik ben er niet, ga vanavond met Mariette bij de Scheuter eten. Ze is zondag 60 geworden en krijgt dat van mij als cadeautje.
Als je je achternichtje wilt zien moet je even op www.vanderkruijs.waarbenjij.nu drukken, want Janneke heeft er foto's opgezet, een heel leuk kindje.
Donderdag ga ik met jullie mam en tante Frans naar Oisterwijk en 18 oktober hebben we de jaarlijkse broertje/zusjes dag dus nog wat leuke dingen in het verschiet.
Daphne en Dennis, het gaat jullie goed, take care en tot mails (niet te lang wachten), liefs tante Jeanne xx
28 September 2008 - 08:56
Mama:
ha daphne en dennis jullie liggen nog lekker te slapen op dit vroege uur en dan vandaag genieten van jullie vrije dag hopelijk alles goed bij jullie hier alles oke de zon schijnt volop maar dat is voorlopig de laatste dag want dan komt de herfst eraan zal weer wennen zijn daphne ik heb nog leuk nieuws hellen en serge komen weer in maarheeze wonen per een mei ze hebben een mooi huis gekocht vind het hartstikke leuk en ome gerie is natuurlijk heel blij ermee had je gisteren er nog over willen bellen maar je was er niet ons pa is tennissen en rogier moet voetballen daar gaan we dadelijk naar toe heb je al op de familiesite gekeken naar meinke echt een mooi kindje natuurlijk zijn we allemaal trots nou schatten een fijne dag en tot horens dikke kus xxxxxxx -
28 September 2008 - 10:56
Annemie:
He Hallo Daphne en Dennis hier Heeze daar moet je wezen weer,Alles goed met jullie,ja ja ja Daphne ik weet dat en blijft een stommen vraag maar het begint dan altijd zo lekker om weer even wat weg te tikken.Dat jullie het goed hebben met elkaar dat zie je op de foto,s gezellig die kiekjes en jullie zijn een mooie koppel.super.Hier is ok alles oke Frank en ik zijn al weer een week thuis en al weer gewerkt naar 3 weken vakantie Dat was wel weer even wennen,want we hebben weer een super vakantie gehad.We hebben 35 graden gehad en veel zon iets regen en de eerste sneeuw gezien dus zeer afwisselend en dat heeft wel iets.
Ik had je vorige keer verteld dat we een bootje uit gingen zoeken in Monaco,maar dat is niet voor ons weg gelegd,en ik moet ook eerlijk zeggen als ik die vrouwen op die jachtjes zag vind ik dat al die zee lucht niet veel goeds brengt.
Het waren van die vrouwen met dat bleek pluizig blond haar en strak getrokken gezichtjes[oorzaak te
veel wind denk ik]En dan van die op gezwollen lippen [ik denk van dat op spattend zoutwater].Maar super om dat even te mogen aanschouwen en de dames ook weer blij want die willen graag gezien worden het is net artis geweldig en dan komt er ook nog even een busjes japaners voorbij en dan flitst het erop los .Dus ik koop geen boot ha ha aha
Verder was Italien ook weer geweldig heerlijk pizza,s en ijs dus het is weer afkikken.Ook dit jaar hebben we geprobeerd om het joddelen te leren in OOstenrijk,maar dat gaf zo,n raar effect want er ging spontaan sneeuw schuiven die zojuist was gevallen. nee onze vakantie was weer goed.Zo ik ga er een eind aan tikken ,want over 1 uur loopt hier het huis vol,Famlie dag vandaag bij ons.gezellig even weer bij kletsen. O,Ja Dennis bij ons in de familie hoef je niet te kunnen zingen,daar hoef je alleen met iemand verbonden te zijn van de familie.Dus Tante,s in dat dorp LIND,gewoon die jongen welkom heten op jullie Familie weekend. HA Ha ha
He Daphne hoor je ze ook al mopperen ,ze zallen wel zeggen daar heb je die van Hees weer hi hi hi hi.O,ja Helma mocht je dit ook lezen ik kom gauw een bakkie doen .Daphne en Dennis Geniet van elkaar en alle leuke dingen heel veel groetjes uit Heeze daar moet je wezen liefs Annemie &Frank
28 September 2008 - 13:20
Tante Frans:
ha die annemie en daphne en dennis natuurlijk.
wat gezellig dat je er weer bent, maar wil jij je eigen aub niet bemoeien met de gang van zaken binnen onze familie. lINDSE normen zijn gelukkig heel anders dan die uit Heeze daar moet je wezen.
zo, dat moest me even van t harthebben jullie t nou vanmiddag de hele tijd over ons mooi dorpje als jullie met de familie bij elkaar zijn?
want daar kom je toch niet over uit gepraat.
heb hier de hele dierentuin uit heeze weer op bezoek,kunnen ze in heeze niet een eigen dierentun maken, zodat die zwarte heren niet alle eten bij ons op komen eten,en dat is nog niet t ergste,maar wat denk je van al die stront??????????
nou annemie, gooi t eens in de gemeenteraad.
verder alles hier oke.
jullie mam en pap zijn net weg,hebben even gezellig een bakkie gedaan.
het is hier heerlijk weer
dus genieten zolang t nog kan.
ga nu nog even mijn puzzeltje afmaken, en dan gaan we naar harm op
de koffie.
groetjes van tante frans en annemie:fijne zondag daar in Heeze daar moet je weze. -
29 September 2008 - 08:31
Annemie:
Hi Hi hI Daphne ik wist het,wat een reactie he ,ik zei het je al ik voelde het hier donderen.Groetjes Uit HEEZE DAAR MOET JE WEZEN
PS Hoi Frans,ik kan er ook niks aan doen dat je in Lind woont hi hi hi groetjes. -
29 September 2008 - 09:11
ha annemie.
wanneer ga je bij ons helma een bakkie doen?
kom ik ook gezellig, nou ja gezellig,heeze en leende///////////maar we kunnen misschien wel als 2 verstandige meiden met elkaar een gesprek aan gaan weet nooit waar t goed voor is.
groetjes en tot snel. ik verheug me er al op hihi.
oja, daphne ook de groetjes voor jullie natuurlijkxx
29 September 2008 - 15:35
Helma:
ha annemie endaphne en dennis ben blij dat je weer terug bent annemie want het was maar stil zonder jou beb je al een uur proberen je te bellen maar gesprekstoon zat nu even bij onze rogier op zijn kamer samen met hem een kopje soep te eten en even op de computer kijken en jawel ze isr weer gezellig kom maar gauw vertellen allemaal groetjes en een dikke kus o ja frans ik zal je bellen als annemie komt -
01 Oktober 2008 - 06:13
Mama:
ha daphne endennis wil even zeggen dat de herfst begonnen is hier regen en harde wind dus geniet maar van de zon hier alles oke heb vanmorgen rogier al naar weert station gebracht en over tien minuten ga ik weer naar weert om ons pa naar de trein te brengen want die heeft de hele week beurs in utrect en dan is de trein wel relexed natuurlijk dus ik heb het maar druk met mijn mannen rogier haalt hem savonds in weert weer op dus wel een heftig weekje voor ons pa is ook geen achttien meer he morgen ga ik een dagje met mijn zusjes naar oisterwijk eerst op de koffie bij tante carin die kon helaas niet mee gaan winkelen we maken er een gezellig dagje van gistern naar het ziekenhuis geweest en daarna met tante marij aggesproken was weer gezellig natuurlijk over een maand krijg ik weer een behandeling voor voet en hand hopelijk gaat het helpen hoop dat bij jullie ook alles goed is dus schrijf weer eens iets en nog wat fotos dat heb je van de week beloofd kijk er weer naar uit nou schatjes de taxi gaat weer rijden veel liefs en een dikke kus voor jullie tot horens xxxxxx -
04 Oktober 2008 - 10:22
Aaf :
Hoi Daphne en Dennis ,
Hoe is het met jullie , als ik naar de foto's kijk hoef ik me echt geen zorgen te maken ...
Ohhhhh wat heerlijk daar .
En wat zijn jullie bruin , ech niet normaal meer hoor ..
Elke dag die heerlijke zon , hier in nederland is het herfst .... brrrrrrrrrrrr koud , en de verwarming al weer aan...
Niets aan hoor, maar jah we kijken maar weer uit naar het voorjaar ...
Ik vind de foto's fantastich alleen dennis met een baard ?? wat is dit nu ??
Het is wel stoer hoor, hahaha ...
Wat vind jij er van Daphne , kriebelt lekker toch ?
Nou ik ga maar weer eens door wind en weer de boodschappen doen voor het week-end ... Pffffff Henk is werken en die is lui en heeft weer eens de auto gepakt ...
Dus moet vrouwtje weer op de fiets ...
Ben o zo blij , maar ja verschil moet er wezen ...
Maar jah tis ff niet anders ...
Nou leuk weer ff gelezen en gezien te hebben dat jullie het goed gaat ...
Heel veel liefs uit nederland ,
Groetjes ,
Aaf
06 Oktober 2008 - 10:18
T.jeanne:
Zeg Daphne, klopt het dat ik jou met een mooie jongen door Leende zag fietsen? Of was het een dubbelganger van jou want jij zit toch op Aruba? t. Jeanne
t. Jeanne -
08 Oktober 2008 - 11:13
T.jeanne:
Krijgen we nu een nieuwe mail met "Daphne in Groningen", kunnen we op de hoogte blijven.
Liefs t. Jeanne -
10 Oktober 2008 - 11:59
Tante Frans:
hee heeze daar moet je weze........ waar blijf je met je grote mond????????????
groetjes uit lind de schonste platz -
10 Oktober 2008 - 11:59
Tante Frans:
hee heeze daar moet je weze........ waar blijf je met je grote mond????????????
groetjes uit lind de schonste platz -
13 Oktober 2008 - 12:27
Annemie:
He hallo Heeze hier,zeg Frans rustig he,mag ik even de tijd hebben om bij te komen.
Naar dat bezoek aan je jullie werelds dorp.
Daphne ik heb weer even heerlijk bij gekletsd met je moekke,
En je tante.
Jammer dat je er niet was,maar ik zal je gauw eens zien.
Maar waarom ik even nog gebruik maak van je site,is wel even een raad die van me aan mag nemen.
Laat Dennis langzaam wennen aan de gehele Familie Baudion,want zeg toch zelf,als ik alleen met je moekke ben geen probleem maar je Tante en dan heb ik het maar over een Familie lid,dat kost mijn al een paar dagen hi bhi hi hi.
En de baudion,s uit Lind dat telt er nog wat.
Daar moet je hem langzaam kennis mee laten maken,want het zou toch jammer zijn.Hi hi hi ha.
En wat vond Dennis van je Geboorte Dorp?
Werelds natuurlijk,dat zo iets nog bestaat.
Ik geloof dat er weer onweer op komst is,het komt van Lind langzaam Heeze daar moet je wezen binnen drijven dus ik laat weer snel iets van mijn horen en ga de ramen dicht doen Het lijkt wel een orkaan ja ja ja Daphne die heb je ook in Lind,en niet alleen op Aruba.Maar in Lind heten ze geen Gatharina maar Franscina Ha ha ha ah aha ha
Groetjes aan Dennis en tot gauw .