Sloffen...... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu Sloffen...... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu

Sloffen......

Door: Daphne

Blijf op de hoogte en volg Daphne

02 Augustus 2007 | Aruba, Oranjestad

Hallo lieve lezers van onze site,

Hier even een kleine up date van ons leventje… Klein wordt het ja, want we zijn namelijk KAPOT!! Lieke en Daphne zijn net namelijk HELEMAAL naar de stad gelopen!! Jaja, sportieve outfitjes aan, Liek rose en Daf blauw, echt uni sex, sport schoentjes aan en zweten maar. Maar goed, we zijn heel aangkomen, beetje verbrand, maar verder leven we nog.
Hier op aruba alles nog steeds hopi bon. Alles gaat zijn gangetje, we werken veel, gaan uit, gaan naar het strand, gaan uit eten, lunchen, en we lachen veel.
Vandaag komen de mannen aan op aruba! Dus gister hebben we onze laatste man loze stap avond gevierd (lees, de laatste keer, dat we geen bezoek hebben na het stappen van vrouwelijk schoon) ookal gaan we dit natuurlijk hard tegen werken… uhhh haha.
Voor de mensen die op vakantie willen komen, even een verzoekje, laat het ons een beetje weten, wat we horen uit diverse hoeken dat er mensen rond de periode januari februari willen komen, het is natuurlijk niet zo leuk als iedereen tegelijk wil komen.

Naast de leuke dingen, is het s morgens wat minder leuk, omdat de bouwvakker bij ons in huis, elke dag om 7.00 uur beginnen met boren en hameren.. dus liggen we nu met oordopjes in bed.. (niet dat het helpt)

Over twee weken zijn Liek en Daf eindelijk samen vrij, en dat wel 2 dagen achter elkaar. Dus dank an het gefeest beginnen. Eindelijk weer eens met de boot mee.

Nu gaan we echt stoppen, want er komt zo iemand om onze dvd aan te sluiten en de auto te maken.

Dikke kus, vanaf one happy island!! Tot de volgende leuke berichtjes!! Doen ons goed!!!

Rose & Blauw…

Ps. Jaja Franka, je geloofd het of niet, maar onze sloffen zijn al een aantal keer van pas gekomen….. hihi

• 02 Augustus 2007 - 15:45

Daphne:

Hellen, er zijn nu mensen op het eiland die op curacau wonen, en die kennen jou.. Zij komt uit budel, en het oudste kindje heeft bij elena in de klas gezeten. En dommel is bij hun geweest toen jullie weg gingen. Herkenbaar?? Jullie krijgen iig de groetjes!!!!

• 02 Augustus 2007 - 16:00

MIrannie:

Hey Girls!! Leuk weer eens even iets te lezen over jullie avonturen enzo.. Daph ik vond het zo leuk dat je even belde!! Schrijf gauw weer iets op de site!! Dikke kus MUAH Van Mirannie

• 02 Augustus 2007 - 19:53

Tante Frans:

hoi luitjes
    nog 4 daagjes en dan is t eiland weer bezet met 2 lieve mensen uit nederland.
    ze hebben er heeeeeeel veel zin in, de koffers staan bijna gepakt en t afscheid nemen is in volle gang
    ik hoop dat san en kas t net zo naar hun zin zullen hebben als jullie,maar dat zal zeker lukken.
    hee daf, ik heb trouwens skype, werkt prima.
    dus als jullie dat nu ook aan vragen(kost niets) kunnen we gratis met elkaar bellen.
    heel veel plezier daar en werkze met zin
    dikke xxxxxxxxxxxxxxxx

• 02 Augustus 2007 - 21:38

Mam:

ha meisje wat een leuk verhaal weer altijd leuk om te lezen we zijn blij dat jullie het weer zo goed naar jullie zin hebben daar al missen wij je wel heel erg hier wat voor sloffen hebben jullie daar toch niet voor de koude voeten he ja sten en jurian hangen nu in de lucht leuk dat de balasie al koud staat zullen ze wel lusten denk ik heb gisteren de moeder van sten nog gesproken nou lieve schatten tot de volgende keer maar weer liefs en een dikke kus van ons xxxx

• 03 Augustus 2007 - 08:11

T..jeanne:

Ha Daphne en Lieke, Wat een watjes, kapot van een stukje lopen, goed voor jullie. Ik heb gisterenavond met jullie mam gefietst en ook kapot, twee aspro's een weer fit of hebben ze die daat niet. Stuur maar eens een foto van die rose/blauwe outfit, ben benieuwd. We gaan straks afscheid van Sanne nemen, nog een paar dagen en ze zijn er al. Heb je de champagne al klaar staan?
    Robbert en Carlien zijn vanmorgen om 6.00 uur uit Italie gekomen, slapen nu en ik ben al aan het wassen, kan het weer schoon mee naar Enschede. Michiel zit in Renesse, hij komt vandaag of zondag terug, dus wat denk je? Ik zou ook tot zondag blijven want het is hier eindelijk eens zomer geworden.
    Geniet van al het leuks wat daar is, maar zo te lezen lukt dat wel, en let goed op elkaar, liefs t. Jeanne

• 03 Augustus 2007 - 11:29

Mam:

ha meisjes en zijn de jongens goed aangekomen ben benieuwd wat ze er van vinden hier is het nu ook prachtig weer ons pap is aan het schilderen de muur van het terras ik ga nu even strijken nou schatjes veel liefs en een dikke kus voor jullie allemaal xxxxxx

• 03 Augustus 2007 - 17:32

Annemie:

he hallo meide,geweldig dat het weer zo gezellig is het harde werken dat neem je maar voor liefs,daphne worden daar ook baby,s geboren?het klinkt wel goed zon zee en levende lol.zoeken ze daar geen zuster ,Ik werk wel als kraamverzorgster en dan kan jullie mam het kantoor werk en de inschrijvingen doen.dat zal lachen zijn
    Ik geloof dat dit meer fantasie is die ooievaars die storten door die hitte wel eerder de zee in. dus ik blijf maar mooie hier leuk om jullie verhalen te mogen lezen en geniet van jullie leventje
    Maar daphne mocht je een advertentie zien staan kraamverzorgster gevraagd denk uit die aan heeze heeze ha ha ha

heel veel liefs jullie twee groetjes annemie

• 04 Augustus 2007 - 19:33

T.jeanne En Je Moede:

ha daphne, wij zitten gezellig te barbequen, jullie pa en ma em ome jo en ikke. Lekker weer, lekker wijntje en lekker stukje vlees, wat wil een mens nog meer. Vanmiddag hebben we met zijn allen afscheid van Sanne genomen, ze is heel relaxed.
    jullie man is inmiddels de was aan het ophangen. Laat ze maar mnooi doen.......
    Veel groeten van ons allemaal, liefs tante Jeanne

• 05 Augustus 2007 - 17:43

T.jeanne:

......en nu de volgende morgen. Ome Jo ging de vaatwasser vullen en er sneuvelde een glas, alles opgeruimd maar niet goed genoeg want hij trapte in een scherfje met als gevolg flink bloeden en het ging er niet uit, dus naar het ziekenhuis en daar hebben ze zijn voet verdoofd en de splinter eruit gehaald. Nu zit hij met een zeer voetje omhoog.Maar het was gezellig gisterenavond, dus er iets voor over hebben. Liefs t. Jeanne

• 05 Augustus 2007 - 22:01

Mam:

ha meisje alles goed daar morgen komt je nichtje aan heb de yes meegegeven en een boek maar kon je tasje niet vinden maar dat breng ik dan wel mee als het nog boven tafel komt zag dat carlien je nog een bericht had gestuurd maar op de vorige dus even lezen hier alles goed mooi weer hebben net weer gezellige avond gehad met oom piet en tante els ons pa slaapt al en ik wacht nog even op rogier morgen moet ik naar het ziekenhuis voor mijn voet ben wel benieuwd wat ze gaan doen hoe gaat het met de jongens ze hebben nog n iets op de site staan ben wel benieuwd of hebben ze het te druk met vanalles nou schat dikke kus en tot horens xxxxx

• 06 Augustus 2007 - 19:43

Tante Frans:

hee daphne
    sanne heeft net sms gestuurd dat ze veilig zijn aangekomen.hoorde net van jullie mam(die si hier) dat je vanavond nog een een borrel gaat drinken
    gezellig! doe ze de groetjes en een dikke kus van ons allemaal xxx

• 07 Augustus 2007 - 06:58

Evelien En JW:

Hi Daf,

Je begrijpt dat JW jullie uni-sex(y) pakjes wel graag wil zien. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben!
    Hopelijk vallen de mannen een (beetje) mee en kunnen ze ook tippen aan de Arubaanse goddelijkheden??
    Nog niks opgedoken daar? (Ja en dan ga je ons dat natuurlijk ook niet vertellen...) :-) Heel veel plezier nog samen met Lieke!

Dikke zoen Evelien en JW

• 07 Augustus 2007 - 13:56

SANNE:

Hey Daf!!!Wat is je nummer???Ik kan jou wel bellen, maar ik kan echt niet met mijn mobiel opnemen. Dat kost echt super veel knaken!Aangezien ik daar niet het goede abonnement voor heb. Laat je nummer even achter op de site,dan bel ik je via skype en kunnen we even fspreken. Gister was echt te druk allemaal.
    Ik hoor het wel!! Tis wel relaxed hier:)we gaan nu ff naar het strand!X

• 09 Augustus 2007 - 09:48

Mam:

ha meisje we komen er aan, want hier is t herfst.zit nu bij tante frans, onze computer is al dagen kapot,vandaar dat t zo stil is van mijn kant.hier is alles goed.morgen moet ik foto van mijn voet en een echo. ben benieuwd wat daar uit komt.volgende week uitslag.
    groetjes uit t koude en natte leende.
    dikke xxxxx mam

• 09 Augustus 2007 - 09:50

Mam:

wanneer schrijf je weer eens een keertje op je site ? blijft wel lang weg

• 09 Augustus 2007 - 11:47

T.jeanne:

sluit me bij je moeder aan, xx t.jeanne

• 09 Augustus 2007 - 18:01

T.jeanne:

Ha Daphne, ik hoorde net van jullie mam dat je gebeld had en dat alles goed gaat, fijn zo. Jullie liggen lekker op het strand, nou wij ook, ome Jo en ik hebben lekker buiten gegeten, dikke jas aan en we laten ons niet ringeloren door de regen, wij wanen ons gewoon in Aruba.
    Ome Jo is de hele week nog thuis geweest met zijn zere voetje, hij werkt wel zo'n beetje van thuis uit via de computer en voor de rest zit hij mij een beetje te vervelen en te commanderen.
    Verder gaat hier alles zo zijn gangetje, we zitten te wachten op een nieuw berichtje uit Aruba, liefs t. Jeanne