Foto's zeggen soms meer dan woorden..
Door: daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
19 November 2007 | Aruba, Oranjestad
Hopend op foto ruimte die jullie mij cadeau zouden kunnen doen..
Helaas, al 4 maanden wacht ik maar zonder resultaat.. Vandaar dat ik maar mijn goedkopen gulden heb verruild voor een dure euro en zelf maar 200 foto's gekocht.. HIHI!
Dus kijk en aanschoudt, de afgelopen 2 weken van daphne op Aruba!
Dus kijk en aanschoudt, de afgelopen 2 weken van daphne op Aruba!
19 November 2007 - 20:11
Mam:
ha meisje leuk je weer eens op de foto te zien jullie zien er goed uit heb je net nog proberen te bellen maar je zal wel aan het werk zijn jullie huisje ziet er weer gezellig uit je hebt ons niet gevraagd voor fotoruimte nou de volgende keer maar weer maar ik mis nog wel een bepaalde foto schat hoe gaat het met je rug ben je al bij de fysio geweest hier gaat alles goed ik heb net het reisverslag van marieke en harmwouter gelezen die zijn naar thailand een fietsvakantie ook leuk om te lezen nou schat veel liefs en tot horens houden van je en missen je xxxxxxxxxxxx -
19 November 2007 - 20:32
Millie:
Hola Hola from Florida it's Millie :)
Call me! 813-802-6651
Love you and miss you very much!!!! -
19 November 2007 - 21:39
hoi daphne
wie van de twee is nu Derrick?
op die foto van:frans gaat,staan 2 kerels,is t die linkse of die rechtse of HELEMAAL NIET?En heb je weer eens voor de afwisseling een nieuwe rode galajurk gekochtZ? staat wel leuk bij je bruine lijfje.Leuk huisje,lieve hondjes,het gaat je goed. succes met je rug en geniet van de zon. wij hebben alleen maar kou en regen BAH!!!!!!!.groetjes van ome guust en tsnte frans xxx -
20 November 2007 - 13:56
T.jeanne:
He Daphne, wat betekent fotoruimte, hoe moet dat? Je krijgt wel een fotoalbum voor je verjaardag, net zo makkelijk. Leuke foto's, jullie zien er goed uit. Wie is Harrie, is dat soms Derrick, ja, als we niks horen gaan we vanalles denken. En wie is die jongen met dat gestreepte truitje?
We horen het wel eens ooit, misschien,
liefs t. Jeanne -
21 November 2007 - 17:07
antwoord op berichtje Sanne:
Jazeker, Daphne en Sanne, kus. t. Jeanne -
26 November 2007 - 19:22
T.jeanne:
De foto's zeggen nog steeds niets en jij ook niet. kus tante Jeanne -
28 November 2007 - 18:32
Annemie:
he hallo daphne,en volop aan het genieten van jullie nieuwe stekkie,aan de foto,s te zien ziet het er weer goed uit.Over de andere fotosje vraagt aan ieder winterse foto,s maar je hebt er zelf genoeg van jullie twee voor een wand
met als onderwerp DRONKEN WALL OF FAME ha ha haJullie feesten daar wat af en gelijk heb je geniet er van
Hier wil het maar niet lukken om een wintersplaatje te schieten [regen ook goed]Het is hier alleen maar koud
Ik ga zaterdag naar de kerstmarkt in antwerpen ,hier is het overal volop kerstsfeer gezellig maar de sint moet eerst nog komen En denk je dat de sint in leende jouw niet vergeet,nu je zo ver weg bent.Ik ben bang van wel want je laat HEM nog steeds niet zien,je laat de sint en zijn twee pieten nog steeds in spanning zitten.vol verwachting klopt hun hart.wie de roe krijgt ,krijgt een foto te zien ha ha ha.
misschien heeft dit zinnetje je aan het zingen gebracht van sinterklaas liedjes.
Je weet maar nooit.
Werk ze nog met zin ,en denk aan je rug en zorg dat het muurtje snel vol komt[feestbeestte]
groetjes heel veel liefs annemie
01 December 2007 - 17:57
Mama:
ha schat hoe gaat het is alles goed gekomen met de hand van lieke veel hechtingen hier alles goed zijn vandaag nog een paar sint cadeautjes gaan kopen zijn naar het voetballen geweest en ro heeft met vier twee gewonnen twee keer een doelpunt gezet we zitten nu op hem te wachten heb een preischotel in de oven staan heb gezien dat sanne een smak geld heeft gewonnen dus als ik jou was ging ik daar even een borrel drinken nou schat een dikke kus en veel liefs xxxxxxxx -
01 December 2007 - 21:13
Tante Frans:
ha daphne,als je op de borrel gaat,proost dan ook even voor ome guust en mij.Hoe ist met je rug?en met je nieuwe huisje?En je zwerfhondjes,leven ze nog? Hier alles oke,en wachten ook vol spanning op jou Update,maar volgens mij hebben san en jij de arubaanse gewoontes al behoorlijk overgenomen:alles rustig aan en vooral niet haasten!!!Maar wij kijken toch stiekum elke dag even of jullie toevallig iets op de site hebben gezet!!!!!Werk ze met zin,heb veel plezier en goed oppassen! groetjes en een dikke xxxxx van tante frans en ome guust -
05 December 2007 - 09:16
T.jeanne:
Ha Daphne, ik wil je even een hele gezellige sinteklaasavond wensen. Mail binnenkort weer. liefs t. jeanne -
05 December 2007 - 14:26
Mama:
ha lieve schat een hele fijne sinterklaasavond voor jullie we hopen toch wel dat je de volgende sint weer met ons viert want we missen je weer dubbel zo erg vanavond hoe is het verder met je zal straks nog even proberen te bellen ik hoop niet dat sint en piet vanavond van het dak waaien hier verder alles oke ben vanmorgen weer naar resie geweest doet me wel goed ga nog eveb gauw een boodschap doen en dan koffie ndrinken met rogier en dan ga ik voor de fondue zorgen nou schat tot horens dikke kus en we houden van je xxxxxxx -
13 December 2007 - 22:18
T.jeanne:
He Daphne, kom maar eens gauw terug naar Nederland want ik heb je vanavond gemist. Jullie mam en ik waren naar de kerstavond van de Plus geweest, vanalles geproefd en een gluhwijntje gedronken, jullie moeder mee naar ons. Moesten wij, de helden, ome Jo was niet huis, een fles wijn openmaken. oei, oei, oei, oei, ik zwaar gewond, het bloed spooot eruit, jullie mam witte wijn door het theezeefje, ik hoop dat ze er vannacht geen last van krijgt maar dat zal wel niet want het was een goed zeefje. Zie je het al voor je? Dus kom maar snel terug, kun je ook gezellig een wijntje meedrinken uit een normale hele fles die jij dan kunt openen.
En nu komt zometeen ome Jo thuis, alles vol bloed en een kapotte fles op de aanrecht..............
kus t. Jeanne -
14 December 2007 - 08:09
De volgende ochtend.
Ome Jo vannannacht met mij naar het ziekenhuis, het bloeden hield niet op, heb ook bloedtransfusie gehad. Wie zitten daar ook, je raadt het al, jullie pap en mam, ze had een groot stuk glas in haar maag, toch een verkeerd zeefje gebruikt. Nu liggen we hier op een kamertje in het anna ziekenhuis met laptop en jullie mam natuurlijk met haar telefoontje. De bloemen stromen al binnen. Best lekker zo, we hebben er geen spijt van. Kom je ook een keer op bezoek? kus tante Jeanne -
14 December 2007 - 11:07
Tante Frans:
hee daphne wat een zatlappepraat weer van je tante.
Ze liggen helemaal niet in t ziekenhuis,maar liggen allebei poepzat in bed.
Heb ze net gebeld maar zijn nauwelijks aanspreekbaar.
Ik kan ze ook echt nooit alleen laten gaan,maar ik dacht bij de Plus zullen ze zich toch wel een beetje gedragen,maar helaas....
Ik ga nu gezellig naar de stad kerstinkopen doen,en ga straks wel weer eens kijken of ze al een beetje boven water zijn,maar voor t zelfde geld zitten ze weer aan de wijn,je weet t nooit met die 2.Ik houd je op de hoogte over hun drankmisbruik,en als t te erg wordt,kom jij maar snel naar huis,misschien luisteren ze wel naar jou.
groetjes
tante frans xx -
14 December 2007 - 13:38
Wat is nou het ergste?
Een onschuldig wijntje (met een stuk glas erin) of de hele zaterdagmiddag gokken in het Casino? xx -
14 December 2007 - 18:12
Annemie:
he hallo daphne,hier weer even een mail uit heeze,ze willen wel heel graag dat je weer naar huis komt,die dames daar in leende.maar laat je je geen schuld gevoel aan praten.Over een drank en gok verslaving daar komen ze wel over heen.Dat vind ik geen rede om deze mooie kans te laten schieten en zo een mooie werk ervaring op te doen in een schitterend warm prachtig land.want hier is het nu beeren koud.Maar dit hoort wel bij de uitstraling van de komende kerst overal branden de kaarsjes en lampjes en niet alleen dat want frank is net weg geroepen vooreen berm brand.hoe krijgen ze het verzonnen in de winter een te vroeg rotje denk ik.verder gaat hier alles zijn gangetje werken shoppen koffie drinken en morgen ga ik een dag met de meide eetclub naar den bosh gezellig.dus daphne werk ze nog met zin en geniet volop van je vrije dagen en feest er op los.En je hoeft je niet druk te maken over de dames.zolang ze nog niet aan de drugs zijn vind ik nog geen rede voor jou om naar huis te komen .Dus geniet er van en tot mails heel veel groetjes en houwdoe maar weer
annemie -
14 December 2007 - 22:26
Mama:
ha lieve schat heb vandaag weer een hoop leuke dingen gemist op de computer ja was wel lachen bij ons jeanne met de wijn gelukkig geen glas in mijn maag had een goed zeefje van van bussel voor vijftig procent korting bij de plus hebben we ons netjes gedragen hoor frans chocomel gedronken nou meisje nog een paar uurtjes werken en dan fijn drie dagen vrij dat heb je wel verdiend we zijn niet aan de drugs hoor maar je mag toch wel naar huis komen missen je nog steeds heel erg maar gelukkig heb jij het daar goed naar je zin en dat is voor ons weer een geruststelling nou schat ik ga nog even naar mijn mannen een wijntje drinken zonder glas erin en annemie morgen een gezellige dag en let goed op je tassen veel liefs en een dikke kus ook voor lieke xxxxxx -
17 December 2007 - 08:56
Ome Piet:
Dag Daphne, Sjonge, wat een feest daar. Als ik die foto's bekijk dan is dat een groot feest. Ik zie wel dat het goed met je gaat. Verder is in Weert alles goed, maar wel fris. Groetjes Tante Els Ome Piet. -
22 December 2007 - 19:07
Tante Frans :
hoi Daphne
Hele fijne Feestdagen voor jou en Lieke.
Alle goeds voor 2008 en hopelijk zien we jullie dan weer terug in Leende.
Heel veel groetjes van Tante Frans en Ome Guust Harm en Sabine xxxx -
23 December 2007 - 11:05
T.jeanne:
Ha Daphne, vanuit het koude Nederland heel veel warme kerstgroeten en gezellige dagen.
Veel liefs t.Jeanne en ome Jo.