Just another day in paradise..
Door: daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
31 Mei 2008 | Aruba, Oranjestad
Dit is heel heel erg. Het lijkt wel alsof ik al jaren niet meer een verhaaltje heb geschreven. Weet ook niet goed meer waar ik ben gebleven, maar ik denk dat ik gewoon begin bij de dag dat mama en michiel aankwamen op Aruba. Op mijn dushi eiland.
De week begon op Maandag, zoals alle weken natuurlijk. Al weet je hier van gekkigheid vaak niet meer welke dag het nu precies is. Maar goed. Zoals een echte islandgirl zich beaamt moest hotel de lente nog helemaal verbouwd worden. Moeders dacht natuurlijk dat de bedden al weken opgemaakt waren voor hun komst, maar niet was minder waar. De dag voor aankomst moest er zelfs nog een bed gekocht worden. Dus Soof opgetrommeld om een dagje met daf op stap te gaan. Eerste boodschapjes gedaan, en een lekker broodje gegeten natuurlijk bij Bingo. Toen we onderweg naar mi casa waren, met de flessen bier achterin en de chardonnay voor mama tevens ook. Lette sophie eventjes niet op. En raakte we bekneld onder een pick up. Ja letterlijk onder. Soof haar auto is namelijk niet zo groot en de voorkant zat er gewoon tussen gevouwen. Na van de schrik te zijn bekomen, maar even de politie gebeld. Helaas waren er wel een x aantal gewonden bij betrokken, namelijk het verschillende bier assortiment voor michiel en de wijn voor mams. Gelukkig was mijn chips nog heel, ik zelf ook en soof ook. Dus kon het wachten beginnen op de takel wagen. 5 minuten, 15 minuten, 25 minuten, 55 minuten. Vond dat ik me aardig netjes hield bij al dat wachten. Dus lalala, 3 pakjes sigarette, 6 6-packs redbull (die hadden het ook overleefd) en een aantal telefoongesprekken met thuisfront verder (ja mijn moeder presteede het namelijk om echt waar 1 seconde na het ongeluk op te bellen, met de vraag of ze ook shampoo mee moest nemen) zaten we er na 1 uur en 55 minuten nog steeds. Maar anyway paar uur verder dan toch opgehaald, nieuwe auto, gedouched en klaar om te werken. MAAR dat bed was er nog steeds niet. Uit eindelijke na weer een uur het hele eiland over te zijn gecrossed hadden we dan toch een bed. Dus al met al, bedden klaar, koelkast vol, huisje netjes.. Het wachten kon beginnen.
Lalalalalalalalalalalalalalalalalallalaalall en dat wachten duurde lang.
Dinsdag vroeg begonnen met werken, zodat ik ze op kon halen van de airport. Toen antoinette arriveerde had die al in de gaten dat werken vrij weinig werd, Dus werd papa Harry maar ingeschakeld, voor entertainment voor mij. Daar naar toe gegaan. Mooi maken, wijntje drinken en natuurlijk weer 6 pakjes verder. Konden we dan eindelijk gaan.
Onderweg kwam ik er nog achter dat mijn nagels nog gedaan moesten worden. Dus tussen het marriott, en de airport Harry vergast met de lijn van nagels en mijn opgezadeld met mijn welgekende gebabbel.
Hehe op de airport. We zagen ze net landen toen we aankwamen, dus ze waren er vrij snel.
Heerlijk om mama weer te zien. En natuurlijk mijn favoriete neefje.
Snel naar mijn hotel gegaan, waar de suprise wederom kon beginnen. Hele mooie cadeautjes gekregen, Hierbij maak ik ook gelijk gebruik om iedereen daar voor te bedanken. Heb het wel volgehouden om de verjaardags cadeautjes pas op de 23ste open te maken.’
Na een wijntje en biertje en een berg cadeau’s op naar BINGO.
Waar ook Fenny en antoinette naar toe zouden komen. Lekker geborreld en nog wat gegeten. Was erg gezellig, maar rond 1 uur vielen de touristen dan toch echt om en zijn we lekker naar huis gegaan.
Next day, Even op de koffie bij Antoinette en Harry, werd een halve dag in de pool zwemmen en wijntjes drinken. Daarna even op de beach gaan liggen en snel ff naar huis om s avonds lekker te BBQ voor de verjaardag van Wilma een vriendin van AH (antoinette en Harry afkorting)
Was een gezellige avond met de nodige spannende verhalen over het leven op Aruba,
Volgende dag volgens mij op het strand gelegen om s avonds lekker bij ons favoriete restaurantje gingen eten, Mama werd natuurlijk herkend en papa werd gemist. Maar goed giel was een goede vervanger en hebben we daar lekker gegeten en wijntjes gedronken.
‘
Vrijdag was het tranquillo time, dus vroeg opstaan om met antoiny te gaan varen, wederom een heerlijk dagje gehad op de boot zoals altijd. Ben ook weer eens gaan snorkelen, maar dat was niet zo’n succes, Ik haaaaaat zout water. Wel lieve visjes gezien en pret onderweg met de onderwater camera.
Na de boot gingen we naar huis en is iedereen vrijwel meteen in slaap gevallen, met het idee s avonds te gaan eten. Helaas is de eerste pas wakker geworden rond de zons opgang….
Dus iedereen fit fit en hongerig!! Lekker gaan lunchen, helaas moest ik al vroeg gaan werken. Maar zijn M&M wel komen eten bij mij.
Na het eten, is mama met AH naar huis gegaan. Zodat giel en ik eens goed konden gaan stappen. Nou dat hebben we geweten. Dit keer werden we niet wakker met zondopgang, maar gingen we toen slapen. Jaja alles kan.
Natuurlijk gare dag gehad en moest ook nog werken.
Na de zondag kwam er weer een vakantie van tres dias, dus heerlijjk genoten met mijn mamatje en giel. Rond tripje gemaakt over het eiland, dagje bar hoppen met AH en co. Geshopt en Veel lekkere wijntjes genuttigd en goed gegeten natuurlijk!
Maar aan alle leuke dingen komen een einde en zo moesten M&m ook weer weg. Afscheid nemen haat ik, dus dat viel ook weer zwaar. Maar goed heb een top vakantie gehad!!
Maar het leven op Aruba gaat gewoon weer verder. Dus een 6 daagse werk week ook weer. Veel uitgeweest dat weekend en na het weekend was ik dan eindelijk jarig. Woensdag 23 april. De dag ervoor lekker met soof op de beach gehangen. En om 12 uur natuurlijk naar senor frogs. Waar het erg laat werd en ik heel wat drankjes verder mijn 21ste levensjaar heb ingeluid zoals het hoort.
De morgen viel wat zwaarder, maar om elf uur stonden mijn vriendinnetjes al op de stoep. Lekker gekletst en hele leuke cadeautje gekregen ook die uit Nederland die veilig bewaard waren gebleven bij AH. .
S middag naar het zwembad en s avonds lekker uit eten gegaan bij natuurlijk casa tua.
Waar het hele personeel voor mij heeft gezongen! Hihi
Het weekend erna heerlijk heerlijk goed uitgegaan, dit was het begin van het einde, want sindsdien heb ik bijna geen avondje meer overgeslagen.
In het hotel kregen we een leuke groep gasten, waaronder mister morgan en co, chavez , olijfje, peter Andre, jozef en Maria, the godmother en vele andere (dit zijn de bijnamen van de gasten, waar fenny en ik ons de drie weken van hun verblijf mee bezig hebben gehouden met het verzinnen)
Een hollands uurtje wat natuurlijk weer totaal uit de hand is gelopen, ik weet alleen nog, dat we nog een 5 uur duurdend uurtje, naar que pasa gingen en dat ik binnen kwam en riep om 3 appelsap….. zeg genoeg denk ik.’
Gekke avondjes in de senor frogs, met fenny, sophie en de groep. Sopranos, gekke chineese barretjes waar de politie ons naar buiten kwam werken. En nog vele andere gekke dingen.
Het lunchen ontbreekt ook niet in mijn leventje, zo om de dag gaan we wel weer.
Zit nog steeds te wachten op een telefoontje van de bank, dat ze gaan vragen waarom er alleen maar bij bingo afgeschreven wordt.
Eindelijk na een tijd heb ik ook weer een koop woede gehad en mooie jurkjes, vele hakjes verder kon het stappen weer verder gaan.
Ook leuke gekke avondjes met sophie beleeft, doelloos rondrijden in de nacht, en bij de bubbel baden van hyatt terecht komen, is gewoon geworden hier.
Wat leuk was dat ik wel even bedacht om van de glijbaan afte gaan s nachts, maar dat er natuurlijk geen water inzat. Zo gezegd zogedaan, maar langzaam glijend of rennend naar beneden gegaan.. ligt er ineens in het midden van de glijbaan een security teslapen.. geen wonder dat het zo makkelijk ging s nachts bubbelen….
Ook eindelijk de hooiberg eens beklommen, met mede berg beklimmer, heeft hier al iets over verteld wat ik jullie niet wil onthouden:
hooiberg; Genoeg over mijn tijdelijk herboren studententijd, uiteraard heb ik ook een toeristische attractie van het eiland bezocht; het limburgse heuveltje van Aruba, de hooiberg. Met een speld op zak, een verrekijker in het vizier en nordic walk-schoenen aan (slippers dus) dan toch tijdens mijn 4e en langdurige bezoek de stap gewaagd. Tijdens de langdurige autorit langs diverse idyllische huisjes, wegen en cactussen, kwam ik na 5 minuten eindelijk aan bij mijn eerste echte officiële bergbeklimmingsactie.. De hoogte van de gigantische mont brak, brak me al bij het zien van alle traptreden na een iets te gezellige donderdagavond en vrijdagmiddagborrel gelijk al op. Maar 500 zoveel treden verder toch een voldaan gevoel over het bereikte resultaat. De hooiberg geeft namelijk uitzicht over vrijwel heel aruba en zorgt tevens voor het hele datanetwerk van aruba. Gelijk dus een tip voor een arubaanse t(o)er(ror)ist, die aruba wil saboteren.
Verder is het op werk heel druk en hebben we veel grote partijen, maken dus goede uren.
Ook nog naar de strand yoga gegaan, wat heerlijk ontspannen was. Na de sessie, moesten we totaal ontspannen gaan liggen, na een tijden werd ik zo ontspannen, dat ik even weg viel..
Na een paar kuchjes va fenny, kwam ik weer ter wereld en was iedereen alweer bezig.. uhhh
Ook bezoek gehad van suus, een vriendin van Lieke. Zijn met zijn tweetjes lekker een paar keer uiteten gegaan. Was heel gezellig.
Ondertussen is Lieke hier uit huis weggegaan. Heb net alles schoongemaakt en kan nu lekker mijn huisje in gaan richten hoe ik het wil. Krijg va een paar lieve mensen die gaan verhuizen naar amerika en bijna niets mee kunnen nemen. Een aantal mooie meubels, dus ben ik heel mee blij. Heb bijna een weekje vakantie, dus dan kan ik lekker gaan klussen!
Verder zijn er op het eiland steeds leuke mensen. Helaas dat iedereen weer weg gaat. Heb het er op het moment moeilijker mee dan normaal. Heb al een paar keer afscheid moeten nemen. Maar volgende week moet dat nog van mijn vriendinnetje sophie. We gaan natuurlijk er nog een hele leuke week van maken!
Ook mijn lieve schatje Fenny gaat binnenkort. Maar dat ik pas over een maand. Ze komt volgende week een paar daagjes logeren en hebben tergelijkertijd vakantie. Dus dat wordt weer pret.
Nou lieve mensen, volgens mij is het weer een wazig verhaal, maar ben een beetje high van de schoonmaak middelen…
Maar Anyway, jullie weten weer dat het allemaal goed met me gaat. En zoals ik altijd weer zeg..
GENIET NOG ELKE DAG!!
En dat ik het belangrijkste.
Een hele dikke kus,
Daphne!
Ps , omdat ik jullie natuurlijk niet wil onthouden hoe goed, mooi lekker en gezond ik er nub uitzie. Worden de volgende berichten iets speciaals!
Jullie gaan mijn leven zien door de ogen van iemand anders...
Lalalalalalalalalalalalalalalalalallalaalall en dat wachten duurde lang.
Heerlijk om mama weer te zien. En natuurlijk mijn favoriete neefje.
Na een wijntje en biertje en een berg cadeau’s op naar BINGO.
‘
Natuurlijk gare dag gehad en moest ook nog werken.
Waar het hele personeel voor mij heeft gezongen! Hihi
Het lunchen ontbreekt ook niet in mijn leventje, zo om de dag gaan we wel weer.
GENIET NOG ELKE DAG!!
En dat ik het belangrijkste.
Een hele dikke kus,
Daphne!
Jullie gaan mijn leven zien door de ogen van iemand anders...