Hot facts
Door: daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
16 Januari 2008 | Aruba, Oranjestad
Bon dia allemaal,
Hier weer een verslag uit dushi Aruba. Het leven gaat snel, veel en veel te snel. Heb zelfs geen tijd om een verslag te schrijven, nu moet ik zeggen dat er hier weinig verschil zit tussen de dagen, weken en maanden. Het lijkt allemaal gewoon maar op elkaar. Naar het strand, ja weer dat eeuwige strand, nog een keer naar het strand, en weer werken en nog veel meer werken, ja want we werken ons te pletter en nog wat werken en dan na het werk begint de dagelijkse alcohol weer uit de flessen te verschijnen, worden de hakjes weer uit de kast getrokken, en gaan de kroegen weer open. Zo nu en dan wordt er ook nog wat geshopt, veel gelunched, de was gedaan, het huis opruimen, en zo blijven de dagelijkse bezig heden van Aruba mij nog steeds niet vervelen.
Naast de dagelijkse beslommering... gnagna.. zijn er natuurlijk een heel aantal leuke spannende dingen gebeurt in mijn leventje.. We zullen er eens wat grepen uit doen, helaas niet op de goede tijds volgorde...
* We hadden natuurlijk sinterklaas op 5 December, helaas waren lieke en ik dit jaar niet zo lief geweest. Onze schoenen bleven namelijk maar leeg en leeg. We dachten dat de sint ons gewoon een beetje vergeten was, maar dat hij vast een brief naar de kerst man had gestuurd om onze cadeautjes alsnog te bezorgen met kerst. Verder weinig gedaan, volgens mij zijn we lekker uit gegaan.
* Sinds de maand december zijn lieke en ik eens op wat ontdekkings tochten gegaan. We kwamen er namelijk achter dat wij minder gezien hebben van het eiland, dan de gemiddelde tourist die hier net 2 dagen zit. En ja hoor, en wat we ontdekt hebben, HET PARK. Het park, is een studenten complex, waar bijna alle stagaires wonen. Genaamd perle d’or. HET PARK heeft ook een bar, genaamd pampam. En hier is het elke donderdag feest. Namelijk Bacardi night. Alle bacardi’s voor maar 5 gulden. Dus ja, jullie snappen wel, dat dit nu een wekelijkse avond voor ons is geworden. Helaas passen onze hakjes hier niet zo goed, dit hebben we 2 keer geprobeerd, maar na 2 avonden, vast te hebben gezeten, tussen de open stukjes van de vloer, het door de modder moet lopen, want HET PARK is niet helemaal verhard. (misschien moeten we het DE CAMPING gaan noemen liek..) Dus nu gaan liek en ik maar gewoon ook op onze sloffen naar de camping. HELAAS IS DE ONTDEKKINGS TOCHT OPGEHOUDEN BIJ DE ONTDEKKING VAN DE CAMPING....
* De oude stagaires, zijn aan het vertrekken (tijd voor vers vlees zeggen ze hier) en hierdoor hebben we ook afscheid moeten van onze lieve en zeer werklustige stagaire tessa. We hebben nog een aantal hele leuke dagen met haar meegemaakt, dus vergeten zullen we der zeker niet en ze heeft ook haar stage zekere helemaal top afgerondt.
* In de maand december hebben we verschillende hele leuke gasten in het hotel gehad, zoals een heel lief amerikaans koppel, die helemaal verliefd op mij waren.. HIHI ben ook zo schattig.. Een groep vrienden uit rijsbergen, de stamgasten van tante rietje. Zij kwamen hier onder lijding (nee geen spelfout) van Ome stan op vakantie. Wat een dolle pret. Het bier en de pinot vloeide rijkelijk en de sfeer zat er goed in.
Als er leuke mensen in het hotel zitten, wordt het natuurlijk ook veel leuker om te werken. Het is dan erg gezellig. En natuurlijk moeten we de hele tijd op de foto.
* Toen was het kerst. Ahh ik heb nu echt een hekel aan kerst. Hier is het echt saai. Niks is open, alleen de restaurants, dus wij moeten werken. Ons in onze feest werk kleding gehesen, kerstmuts op en de kerst cd made by MICHIEL ENGELEN opgezet (die ik stiekem had meegenomen..) en het werk kon beginnen. Het was niet echt heel erg druk. Maar elke keer late tafels, dus nog steeds laat klaar. Op kerst avond, heb ik deze keer niet braaf in de kerk gezeten, maar met antoinette, harry, tessa en lieke in de kroeg. Wat een van mijn gezelligste kerstavonden is geweest moet ik zeggen. Om 12 uur een lekker verlaat dinertje gehad (speciaal voor ons bewaard) en natuurlijk weer ene heerlijke wiskey coke. De worstenbroodjes gingen trouwens ook rond... haha.. Daarna moe en voldaan naar bed gegaan.
Eerste en tweede kerst dag gewoon gewerkt en verder niet echt iets gedaan volgens mij..
*Onder tussen leer ik eindelijk papiaments te spreken, Steffanie leert me elke dag iets. We hebben een groot boek gemaakt. HET GROTE LEER BOEK VAN STEF EN DAPH. Het heet e zin di awe. Wat zin van de dag betekend, dus elke dag een paar nieuwe zinnetjes!!
* Oud en Nieuw, Oud jaarsdag, begonnen met werken om 12 uur s middags. Lekker in de brandende zon met tafels en stoelen slepen, om het diner voor die avond op te zetten. Rond vier uur, moesten we allemaal bij elkaar komen, en gingen we met het hele personeel het nieuwe jaar alvast inluiden, er kwam een dweil orkerst. Een lekker glaasje champagne en natuurlijk vuurwerk. Daarna snel weer verder. Om 6 uur ff eten en omkleden, weer die feestwerkkleding aan.. en klaar staan om de gasten te ontvangen. Dat was namelijk mijn taak, Hostes, een gastvrouw dus die die gasten welkom heet en naar hun tafel brengt.. Toen iedereen aan de juiste tafels zaten, wat natuurlijk nog een heel gepuzzel was.. dachten liek en ik wel te kunnen gaan. Helaas kwam daar veradering in, want er was namelijk een kids corner, ZONDER BABYSITTER).. UHH van alle kanten natuurlijk minder blije ouders op mijn dak, dus toen ben ik maar omgetoverd tot JUF daph. Na een heel spannend boek en die kinders leren tellen tot tien in spaans, papiaments en engels, vond ik het toch echt tijd om te gaan. 10 uur ondertussen. Snel naar huis gereden, en mijn glitter pakje aan getrokken...
Op naar de stad, maar goed, natuurlijk niemand in de stad. Maar het was al 11.45, dus snel naar de pier gereden, waar we mooi vuurwerk hebben gekeken en het nieuwe jaar in hebben geluid met een flesje champagne, die we daarna snel hebben verruild voor een goede cocktail. Na een uurtje weer terug naar de stad gereden, carlos was saai, wel even al onze bar mannen een dikke nieuwjaars zoen gegeven en daarna tegen onze principes in, op naar de paddock. Daar aangekomen, was het wel onwijs druk en de hele groep onder lijding van ome stan zat daar. Dus al met al nog dolle pret, om in de vroege uurtjes, nog bij mij thuis tosti’s te gaan eten. Heerlijk geslapen, de eerste nacht van 2008!
* Ondertussen in ook harry geopereerd, de dagen dat hij in het ziekenhuis lag, ben ik gezellig antoinette gezelschap gaan houden, dit natuurlijk voornamelijk omdat ik vrij was, of s morgens werkten, en zij s avonds, en dan kon ik mooi de hondjes eten geven enzo. Was ondanks de niet zoon goede reden toch wel gezellig, lekker gepraat met antoinette, wijntje erbij en natuurlijk lekker gzwommen. Nu is het zo, dat nu harry weer thuis is, het niet meer kan met vier honden. Dus BO en BALOU zijn weer tijdelijk bij lieke en mij. Zo verschillend als liek en ik zijn, zo verschillend gaan we ook met de honden om, te lief, te streng, te blabla, maar goed, gecombineerd is het altijd weer goed en zo zijn de hondjes heel gelukkig nu en kunnen wij heerlijk slapen met 2 waakhonden voor de deur!!
* onder tussen hebben we ook weer nieuwe werkkleding op het werk, antoientte en ik zijn van de week ff wezen shoppen. En lieke der droom is eindelijk uitgekomen. We werken in het roze!! Wr hebben leuke roze t shirts en zwarter polos met een roze randje. Echt heel leuk.
Ik weet het verder ook allemaal niet meer, heb nog wat leuke foto’s voor jullie!
- Familie Hikspoor, tot vrijdag, we hebben er veel zin in!!
- De echo van kaasje is ook op aruba gearriveerd! Lieke en Jeroen, van harte gefeliciteerd!
- Mam en Giel, super dat jullie komen!
Dikke zoen voor iedereen!! Keep in touch!
Daf
- Familie Hikspoor, tot vrijdag, we hebben er veel zin in!!
- Mam en Giel, super dat jullie komen!
Dikke zoen voor iedereen!! Keep in touch!
Daf
16 Januari 2008 - 18:55
Mama:
ha lieve schat wat kan jij schrijven zeg geweldig ja super he dat we komen ben ook zeer gelukkig hoor en samen met michiel is ook geweldig kan hij mooi mijn hand vasthouden in het vliegtuig we gaan er een gezellige tijd van maken met zijn allen zal voor mij wel zeer vermoeiend zijn als ik die verhalen hier boven lees jullie moeten er wel aan denken dat ik al lang geen achtien meer zal veel energiedrank nodig hebben denk ik ben wel blij met twee waakhonden voor de deur lieke was vanmiddag hier met de echo van het babytje ben heel blij dat alles goed met ze gaat zijn er ook zeer gelukkig mee wat leuk dat ze het naar je toegestuurd heeft de fam hikspoor zal wel volop aan het pakken zijn hoop dat ze nog plaats hebben voor je cadeautjes maar harrie zou wat minder kleren meenemen zodat alles van jou meekan maak je wel erg nieuwsgierig he hoop dat het allemaal naar je zin is maar daar twijfel en we niet aan hebben het met plezier gekocht nou schat heb je net nog gesproken en dan nog vanalles te vertellen dikke kus en tot horens xxxxxxx -
17 Januari 2008 - 13:06
T.jeanne:
Ha Daphne, wat een verhaal, ik kan het allemaal niet meer in een keer bevatten, bijna 61, maar ik vind het wel heel leuk om het allemaal te lezen.
Je hebt het nog steeds prima naar je zin en het werken en stappen bevallen allebei nog heel goed begrijp ik wel. Is het daar nou toch zoveel leuker als in Nederland, dat kan toch haast niet.
Ja,ja, en nu komt er bezoek aan. Had je er wel eens aan gedacht of is het een verrassing? Je zorgt wel dat Michiel weer terug komt hoor. Maar ja, jullie gaan natuurlijk dan niet op stap want dan zit jullie mam alleen of ze kan natuurlijk ook meegaan, gewoon uitproberen.
Hier gaat alles zijn gewone gangetje, met ome Jo is alles prima, per 1 april gaat hij voorlopig 4 dagen werken, 's maandags vrij, kan hij alvast gaan wennen aan zijn pensioen en ik ook natuurlijk.
Met JW en Evelien gaat het ook goed, volgende week moeten ze weer naar het ziekenhuis maar we blijven positief.
Met Robbert en Carlien ook alles ok, zijn we vorige week nog geweest voor de verjaardag van Robbert.
En hoe het met Michieltje gaat zie je zelf wel over een paar maanden. Ik zal voorlopig de was nog wel moeten doen want het geld voor de wasmachine is nu natuurlijk al uitgegeven voor een ander doel. Nu komt hij de was nog brengen en halen, zien we hem ook nog eens, hij is altijd maar druk, druk, druk.
Dit was het weer zo'n beetje, ik maak niet zoveel mee als jij dus ook minder te vertellen.
Oh ja, 6 februari mag ik een dagje met mijn schoondochters uit, we gaan naar het Arsenaal van Jan de Bouvrie in Naarden. Ze hebben mij uitgenodigd en ik mocht kiezen waar naar toe, dus.
Nou, veel plezier, let goed op jezelf, de groeten voor Lieke en als je Kasper en Sanne ziet ook voor hun.
Veel liefs, tante Jeanne
18 Januari 2008 - 07:58
Mama:
ha schat de bevestiging van onze reis naar aruba is binnen alles is betaald dus we komen eraan vind het geweldig om weer bij jou te zijn we komen dinsdags 8 april aan en vliegen de week erop donderdagavond weer terug wens jou en lieke een hele fijne week met de fam hikspoor lekker genieten huur maar een bus voor ze vanavond met al die koffers rogier heeft vandaag zijn laatste toets is ook weer blij dat het erop zit nou schat veel liefs en veel plezier bij het uitpakken vanavond xxxxxxxxx -
18 Januari 2008 - 20:31
Tante Frans:
hey daphne
ben je al bezig om de grootste troep op te ruimen voor als je moeder en giel komen?
ik vraag me trouwens wel af hoeveel slaapkamers je hebt? want waar moet giel slapen? jij bij jullie mam natuurlijk, en dan blijft er alleen nog maar een kamer over van lieke en Giel??????????????maar dat horen we wel als ze weer thuis zijn.
tante sjan wil heel graag een schoondochter er bij, dus.............
verder alles hier oke. heb gisteren sanne aan de telefoon gehad, met hun alles goed maar heel hard en heel veel werken. hebben nergens tijd voor.maar voor hun begint t al weer af te tellen,jammer voor hun maar voor ons weer heerlijk om ze weer te zien en thuis te hebben.
veel plezier met de fam van lieke,en trouwens, als wij een keertje op vakantie gaan kun jij mooi in ons huis komen,want ik lees dat jij een grote hondenliefhebster bent geworden.altijd gemakkelijk zo iemand in de familie.
groetjes van ome guust en mij en tot weer eens op msn.
dikke xxxxxxxxxxxxx -
20 Januari 2008 - 11:05
Annemie:
he hallo daar alles goed maar dat zal wel met dat goede nieuws dat je mams en je neef je komen bezoeken ik vind het helemaal geweldig voor je en natuurlijk voor jullie mam ,want ze mist je hoor
Dat wordt feesten daar,en shoppen want dat zijn de twee leukste dingen in het leven toch wat had je een gezellig verhaaltje geschreven,dat mag wel wat vaker,zo weten wij ook een beetje hoe jou dagen daar verlopen eigenlijk het zelfde als bij mijn .Hier gaat ook alles zijn gangetje,al volop carnavalsgebruis
ik ben niet zo,n carnavaller en nu heb ik spontaan 3 dagen vrij gekregen ,dus dan moet ik wel gaan ha ha
wordt daar ook carnaval gevierd of komen er juist veel toeristen die wintersport en carnaval haten.Op dit moment is het hier bod weggezecht shit het waait en regent en het ziet grauw.fijn en dat op mijn vrije dag er is nergens niks te doen
het moet maar gauw 6 uur worden ons vaste tijd stip om een borrel te gaan pakken in onze stam kroeg "'De ZWAAN.weer even de week door spreken en de roddels van heeze opnemen gezellig.dus je begrijpt gewoon lekker slapzeveren.Het heeft ook wel iets zo,n zondag,lekker nog in je huispak[appeltjes groene slobberbroek met daar op een oranje trui drie maten te groot en tot aan je knieen] met deze kleding dracht mag je niet mee naar buiten want dan wordt ik op gepakt.zo nu denk ik maar eens dat ik me ga douche en om kleden want we krijgen dadelijk bezoek en dan moet ik niet meer in mijn huispak ziten wat een slap gezever he nou daphne de groeten aan lieke en geniet van de tijd dat haar familie er is en let op het de tijd vliegt dus jullie mam is er ook zo,het gaat jullie goed en vele groetjes tot mails annemie
22 Januari 2008 - 08:06
Annemie:
he hallo daar hier heeze weer,het is nu dinsdag morgen mijn derde vrije dag,en het is pas 8.45 en ik ben al wakker raar he je vraagt je af waarom zo vroeg je raaid het nooit Ik wordt wakker gebeld om 8.30 door een mevrouw,die om 10.30 bij de kapper moet zijn in heeze
Snap jij het in leende zijn er toch ook kappers En ze vind het dan leuk om een bakkie te komen doen bij mijn,Nu komt een vraag naar jouw wie is die vrouw denk denk denk denk ik zal je helpen het is je moeder,ja je leest het goed je moeder.Dus daphne ik zal je nu alvast waarschuwen,dat uit slapen kun je wel vergeten als ze bij je is ha ha ha
Maar een voordeel is dan wel dan kunnen jullie lekker lang genieten van elkaar.
Zo ik ga weer gauw me van mijn appeltjes groene huispak verlossen spijtig hij zit zo lekker want het is zo 11.00 want dan is jullie mam er Zonder gekheid helma want jij leest dit ook ik vind het kei kei kei gezellig daphne de groetjes hier nog steeds uit het regen achtig grauwe oude HEEZE -
22 Januari 2008 - 14:28
Mama:
ha schat alles goed daar lekker aan het genieten van de fam hoop dat ze het heel gezellig hebben maar dat zal heus wel we zijn heel blij daphne dat al je cadeautjes een verrassing waren leuk dat je zo enthousiast bent erover was ook blij dat ik alles weg kon brengen want ik bleef maar shoppen het is je gegund meisje je leest wel daphne dat je het van je vriendinnen moet hebben maar het was weer erg gezellig bij annemie leuk annemie dat je de site zo goed bijhoudt dat vind ons daphne wel gezellig al die verhalen van iedereen ben lekker op de fiets naar heeze geweest het is hier super weer onze rogier ligt hier op bed hij is vanmorgen naar de tandarts geweest en heeft erg veel last van het boren gehad nou schat je bent weer op de hoogte dikke kus en tot horens xxxxxx -
24 Januari 2008 - 13:59
Annemie:
Hoi daphne ze was er weer van morgen ,maar nu was het 9.30 dus niet zo vroeg dit keer ik was wakker ,nou ja mijn lichaam was op maar de rest was bij aan het trekken,Wat een vroege vogel die moeder van je,ik heb het met je te doen wanneer ze komt over vliegen.Maar ik ben bang dat dat vliegtuig dit keer echt niet in de lucht komt,en weet je waarom dit blijft wel onder ons en je weet het niet van mijn,ze is al weer weeste shoppen,je was ook zo blij met je cadautjes dus je raaid het wel wat ik bedoel met niet in de lucht komen.Het regend weer eens een keer hier in dit prachtige nederland.Maar ik heb wacht en het is erg rustig met de baby,s,dus ik ben nog niet buiten geweest en dat wil ik ook zo houden voor vandaag want ik heb nog geen zin om te werken heerlijk zo,n dag niks moet en alles mag.Zo nu ga ik even koffie zetten want Frank komt zo thuis van zijn werk,en dan is een bakkie altijd lekker niet waar heel veel groetjes hier uit Heeze waar je moet wezen Tot gauw weer eens doeiiiiiiiiiiiii annnmie -
26 Januari 2008 - 00:59
Anne-Marie:
Hee hallo Daphne. Eindelijk een berichtje van mij uit Hoogeloon. Ik had je vorige week toen ik in de nachtdienst zat geschreven en nu ik weer in de nacht zit zag ik het niet staan. Waarschijnlijk is er iets misgegaan. Nou vorige week dus heb ik al je verhalen eens gelezen. Al eerder een poging gewaagd maar steeds kwam er iets tussen of ik was het weer vergeten Maar goed beter laat dan nooit.
Het is dus weer een heel avontuur daar, werken,zonnen, nieuw appartement zoeken, overhuizen, hondjes verzorgen etc.etc.
Nou en verder lees ik dat je mamsie en michiel op bezoek komen. Heerlijk ik moet meteen weer aan vorig jaar denken. We hebben het toen heerlijk gehad.
Nou hier is het nu ook weer een beetje op orde. We hebben het erg druk gehad. Ben nog steeds dozen uit aan het pakken en alles een plaatsje aan het geven. De B&B gaat ook lekker. Geregeld boekingen.De site is nu ook zo goed als klaar. www.landrop.nl Kun je even een kijkje nemen als je zin hebt.
Zal v.d.week je moeder eens bellen. Is er dus ook helemaal niet van gekomen....
Het is redelijk druk vannacht dus ik zet er nu een punt achter en laat binnekort nog van me horen. punt
Heel veel groetjes ook aan Lieke van Wil&Anne-Marie -
28 Januari 2008 - 12:38
Mama:
ha schat de laatste dag genieten van de fam hikspoors zal wel weer moeilijk zijn om afscheid te nemen maar zo te horen wel geweldig geweest vrijdagavond hebben we een surpriseparty van t carin gehad ze werd zestig en wilde in de zomer een feest in de tuin geven maar ons wil en de dochters dachten er anders over dus vrijdag feest in goirle je had haar gezicht moeten zien wat een verrassing dat we met de families vrienden buren allemaal in een zaal stonden toen ze daar binnen kwam dacht dat ze een hapje gingen eten en dan een weekend weg koffer ingepakt het was een super feest met een geweldig orkest en geweldige hapjes en veel gezelligheid heb zelfs gedanst want na de pijnbestrijding gaat het nog steeds goed met me ben weer een gelukkig mens zaterdad de verjaardag van harm gevierd en gisteren van lieke allemaal gezellige dingen dus moeder lag zondagavond om negen uur in bed ben geen achtien meer he daphne rogier heeft zaterdag gewonnen met 3-1 gescoord ook nog nou schat dit waren weer de laatste nieuwtjes vanavond bellen we weer even heb je al een paar dagen niet gesproken trouwens wat leuk om weer iets van annemarie te horen nemen inderdaad weer snel contact op is veel te lang geleden he dikke kus en tot horens xxxxxxxxx -
01 Februari 2008 - 09:08
Annemie:
He hallo daar hier Heeze weer,alles goed daar,maar dat zal wel Het was gezellig geweest met de Familie van Lieke,ik hoorde het van je moeder.Ik was er gisteren even naar mijn werk voor een bakkie.Je papa was ook thuis,hij had de griep en het was geen spijbbeldag hoor,want hij gloeide als kool.Maar dat gaat ook wel weer over,lekker je bed in en dat is op dit moment geen straf want het is hier weer koud en het waait.IK was woensdag ook al bij je moeder,maar ze was weer gevlogen ze is aan het oefene voor de kroege tocht dadelijk als ze je komt bezoeken,ze loopt wat af.
En het kopen van cadootjes gaat gewoon door.Ik ben lekker vier dagen vrij,het carnaval kan gaan beginnen ik heb nog niet echt zin maar dat komt wel.Als ik staks de zolder opduik voor de verkleed koffer,dan komen de kriebbels van eigens
IK heb de keuze uit een pipo pak,telletubbie,struisvogel,maar ik denk dat het een spijker broek wordt met rode zakdoek ,lekker orgineel niet waar
Kennen ze daar ook carnaval,dat zal wel niet,want uit jou verhalen buiten het vele werken is het daar iedere dag feest.
Hier gaat ook alles zijn gangentje het moet maar gauw ander weer worden.Dan komen de leukke tijden van terrasje pikken ook weer vind ik altijd gezellig lekker bliekken wat er zo al voorbij komt.Frank en ik zijn al af aan het tellen nog 7 weken en dan hello AMERIKA hier wie kom we hebben er zin in.IK heb al van alles op gezocht wat we allemaal gaan doen en hoe de routte gaat lopen dus als ik dan terug kom heb ik misschien wat spannes te maille als alleen deze onzin.Maar eerst deze weken nog even weg werken.Maar wij zijn zeker niet de enige die aan het aftellen zijn .
JIj natuurlijk volop aan het zorgen voor de komst van je moekke en je neefje sorry michiel neef.ZO ik ga weer wat doen het is wel mijn vrijedag ,maar zo als ik ben is hij al weer tot van avond vol gepland met leuke en gezellige dingen iets poetsen en vooral rakken
TOt mails en heel veel groetjes en liefs voor jullie beide hier vanuit
HEEZE DAAR MOET JE WEZEN,en zoals je kunt lezen komen de carnavals kriebbels al om de hoek kijken alaaaaaaaaaaaaaaaaaf
03 Februari 2008 - 09:54
Mama:
ha lieve schat al wakker van het carnaval of moet je nog naar bed rond deze tijd rogier heb ik ook nog niet gehoord of gezien hij is vanacht in eindhoven gebleven ga hem straks ophalen en dan kan hij hier weer verder feesten van wie zouden mijn kinderen dat toch hebben zou het niet weten ons pap is goed ziek geweest maar dat wist je al he zijn gisterenmorgen weer naar de dokter geweest had het zo benauwd nu heeft hij er prednison bij gekregen en knapt nu weer op ben gisterenavond met t jeanne naar de carnavalsmis geweest van daag is ome wim jarig ga ik maar even alleen heen om een borrel te drinken en dan meteen de optocht kijken ik denk binnen want het is heel koud wel schijnt het zonnetje en gelukkig droog ja daphne ik loop weer veel echt geweldig dat het nu zo goed gaat met mijn voeten super ben een gelukkig mens ja annemie ik ben aan het oefenen voor aruba wat kan jij toch gezellig schrijven blijf dat zeker doen he eerdaags loop ik nog naar heeze nou schat je bent weer op de hoogte van het wel en wee in leende ga even een kpoje koffie drinken met ons pap en dan ga ik nagels plakken wat jij altijd zo grrag voor mij deed dus niet dikke kus en het zou wel leuk zi jn als jij ook eens wat schreef maarja druk druk druk he xxxxxxxxxxxxxxx -
04 Februari 2008 - 10:57
Tante Frans:
ha daphne
Al weer een beetje bij gekomen van de carnaval?
wat ziet t er leuk uit op aruba,mooie verklede mensen.Sanne stuurde foto,s van een optocht,zodoende kunnen wij een beetje mee genieten van alles daar.
Hier was de optocht ook heel mooi, fijn weer met een zonnetje,dus wat willen we nog meer.Verder alles goed hier.
begint nu echt al af te tellen voordat sanne en kasper weer thuis komen.Heerlijk om ze weer te zien,heeft weer lang genoeg geduurt.
Hebben gisteren ook veel van aruba gezien op de tv ivm jordan en natalie.
vreselijk, je werd er helemaal akelig van.Nou daphne, werk ze met zin, heb veel plezier met carnaval en de groetjes aan lieke.
veel liefs van tante frans en ome guust xx
04 Februari 2008 - 12:16
Annemie:
Alaaaaaaaaaaaffffff,Alaaaaaaaaaaaaf hier Heeze weer ik wil je even laten weten dat ik de twee carnavals dagen weer heb overleeft.En ik moet je zeggen het was kei gezellig,en dat had ik helemaal niet verwacht.Want ik had helemaal geen zin.
Ik ben twee dagen geweest dus twee dagen flink alcohol genuttigd.bier bier bier en dat voor iemand die altijd rode wijn drinkt niet slecht he Maar door dat bier heb ik wel een stuk film gemist,en dat is nu nog te voelen.Ik had vandaag eigenlijk nog met ons mam naar de optocht in soerendonk gewild,maar het is hier weer eens shit weer regen ,wind en koud.En daar dat we nog duf zijn ben ik wel blij met deze regendag,en ons mam zit mooi warm voor de tv de Rosemontag op de Duitsen zender te kijken en die vind het ook goed zo.DUs ik denk dat ik vandaag mijn appeltjes groene huispak met slobber trui niet uit doe.en lekker de heledag binnen blijf lekker banken want ik moet toe geven ik ben geen 18 meer Twee dagen feesten en drinken hakt er wel in hoor.plus ik heb nog de hele avond staan te jumpen drank maakt vreemde dingen in de mens los.En heb jij ook carnaval gevierd,maar dat zal wel .Heb jij nu ook een bank dag in gelast of moet je alweer werken.,ik moet vanavond weer werken dus ik ga ook maar weer even banken en dan hoop ik dat ik vanavond met behulp van een paracetamolletje ben verlost van die kater.Maar het was weer gezellig carnaval 2008 en nu kijken we weer uit naar het volgendefeest .en is er geen feest opkomst dan maken we gewoon van iedere dag een feestdag en die wens ik jou en Lieke ook toe.Heel veel groetjes en voor de laatste keer want voor mij is de carnaval voorbij[gelukkig]alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaffffffffffffff hier van uit HEEZE annemie -
04 Februari 2008 - 20:33
Mama:
ha schat fijn je weer even gesproken te hebben vanavond en tante frans ook nog daphne ik ga je voortaan twee keer per dag bellen denk ik want wat was nog vergeten te vertellen dat hellen gisteren in leende was met de kindjes en elena was zo mooi verkleed en pepijn elena als chinees vrouwtje met een prachtige jurk en allemaal stokjes in haar haar geweldig en pepijn als een chice meneer met zijn haren plat op zijn hoofd heel mooi ze komen binnenkort een weekend ook nog vergeten het was gisteren geweldig gezellig op de verjaardag van oom wim daarna nog even op stap met familie en daarna nog gekookt voor t fien en ome hans heel gezellig geweest allemaal -
04 Februari 2008 - 20:36
Mamad:
daphne ik denk dat ik voortaan maar twee keer per dag ga bellen want wat vergeet ik toch veel te vertellen je zit ook zo ver weg dikke kus xxx