Carnaval - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu Carnaval - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu

Carnaval

Door: daphne

Blijf op de hoogte en volg Daphne

06 Februari 2008 | Aruba, Oranjestad

Even een klein berichtje van mij over dushi carnaval. Ik heb het helaas maar 3 dagen goed kunnen vieren omdat ik natuurlijk moest werken. Vorige week zaterdag was een parade in de stad, dit was s avonds, dus snel naar het werk nog even kunnen kijken. fgelopen vrijdag om 4 uur begon het dan echt. Eerst even gaan slapen en toen midden in de nacht opgestaan. Gelukkig hoefde we ons niet te kleden of te sminken, want het is namelijk de traditie hier dat je op jouvert morging in je pyama gaat. Dus wij uit bed en meteen die auto in. EN lekker te dansen op straat tot een uurtje of negen s morgens. Flink brak gaan werken natuurlijk!! Zondag was dan die echt carnaval. Ik ging samen met mark, het broertje van derrick. Zijn vrienden hadden een mooie truck gehuurd zodat we alles goed konden zien. Het was echt heel mooi en super anders dan NL. Iedereen gewoon lekker dansen en drinken in het zonnetje! Was echt geweldig. Helaas dat ik daarna nog wel een paar uutjes moest komen werken. Dit was het weer voor vandaag. Alles nog steeds helemaal goed. Geniet nog elke dag!!

Love daf

• 06 Februari 2008 - 21:45

Miranda:

Lieve Lieve daph! Ik ben blij dat je het nog steeds zo erg naar je zin hebt op Arruba! Ik wil je zo graag even bellen!!! Kan je me je nummer even e-mailen? Mis je lieverd!! O ja vorige jaar deze tijd werkten we nog in Huis ter Hel! haha okay email me Dikke KUS!!

• 06 Februari 2008 - 22:09

Mama:

ha schat weer geluisterd naar je moeder om snel een berichtje te sturen wat zie je er goed uit vonden het fijn om je zo weer te zien en lieke ziet er ook goed uit zie wel dat jullie daar niets te kort komen vond het fijn om je straks weer even gesproken te hebben ja meisje inderdaad vrijdag nog maar twee maanden en dan zijn we er wheb michiel nog gebeld vanavond want jij vroeg hoe hij het gemaakt had met carnaval maar hij was denk ik haring happen of hij sliep al als een roos lieke volgens mij heb jij een pyamasetje aan wat ik meegegeven heb gelukkig past het jou ook goed ik denk dat morgen je moeder even hier naar toe komt gezellig nou schat we zijn weer op de hoogte en tot horens en tot de volgende mail we kijken er weer naar uit dikke kus xxxxx

• 07 Februari 2008 - 12:04

Bengt:

Ha Dame(s),
    Ziet er allemaal weer gezellig uit daar op Aruba, Liep er niemand verkleed bij als Joran ofzo daar ?
    Haha grapje !
    Top dat jullie het nog steeds goed naar jullie zin hebben daar !
    Ik ben ook net terug van een vette vakantie naar Argentinie met mn ouders en broertje, die jullie dus nog steeds niet tegen zijn gekomen. Blijf ik vreemd vinden want zo groot is het eilandje niet maar ja.
    Als ik die foto's zie baal ik wel want hier is het weer eens vies herfstachtig weer en dat past me niet zo...
    Maar ach, je kunt niet alles hebben.
    Hopelijk zit er in het komende jaar, hoe lang is het alweer geen 2008..., nog een tripje in naar Aruba !!
    Wie weet tot dan.
    Geniet ervan in ieder geval maar dat zit zo te zien nog steeds wel goed....

Groetjes Bengt en Karin !!!!!!!!!

• 07 Februari 2008 - 17:35

Harm:

Heee Daphne...
    Hier zit de carnaval er ook weer op helaas...
    Maar van de andere kant maar goed, Want toch best vermoeiend al dat feesten van 's middags tot 's avonds laat 5 dagen aan een stuk!
    Maarja jij bent dat natuurlijk gewend Want daar is 't altijd feest ;)!

Ben je nog ooit bij Madame Janette geweest?

Je vermaakt je zo te zien nog heel goed... Dus binnekort terug komen doe je zeker niet :P? Zou ik ook niet doen als ik daar was...

Geniet ze nog! Groetjes uit Lind xxx Harm

• 08 Februari 2008 - 15:25

Mama:

ha schat heel hartelijk bedankt voor jou lieve cadeautje en je lieve kaart voor mij het cadeautje van ons pa ligt in de kast tot 9 maart en rogier was ook zeer verrast heel leuke shirts maar dat verteld hij straks zelf wel als jullie bellen hij heeft al een gezellige verjaardag gehad vanmorgen nu is hij een paar uur werken en dan de rest van de visite ons pa is gelukkig weer een klein beetje aan het opknappen hij is echt flink ziek geweest maar ook dat wist je al nou schat een fijne dag samen met lieke op de boot en niet te veel cocktails he dikke kus xxxx en harm wil jij in het vervolg een beetje volwassener praten weet wel wat je tante daarmee bedoeld he groetjes voor sabine en ik hoop dat ze weer wat rechter loopt nu xxxxxxxxx

• 08 Februari 2008 - 17:47

H:

Dit was Harm Lommers

• 10 Februari 2008 - 19:35

Mama:

ha meisje even mijn excuus voor harm lommerse leuk dat je weer geschreven hebt harm maar ik dacht dat het onze harm was vandaar mijn reactie daarop hier alles goed we hebben vandaag hier een arubaanse dag gehad 15 graden en dat in februari kan ik al vast aan de hitte wennen ons pa en ik zijn een paar uur gaan fietsen vanmorgen gezellig op de koffie bij ome gerie ons rogier heeft gisteren gewonnen met 4-0 mooie wedstrijd heeft twee keer gescoord met de kop gisteren nog gezellig met antoinet geklets gelukkig gaat het beter met harrie nou schat weer op de hoogte en tot horens dikke kus xxxxxxx

• 15 Februari 2008 - 21:18

Mama:

ha schat hoorde net van rogier dat je op msm was was ik weer te laat ben je al weer terug van je relaxdagje leuk dat je gisteren met harrie en antoinet mee mocht voor valentijn verwennerij kim is ook weer terug in nederland tante frans en sabine naar schiphol om haar op te halen en toen was haar vader er ook als verrassing sabine sjouwen met de zware koffer ven sanne ze kregen de hengsel niet uit de koffer dus dat zal wel een komisch gezicht zijn geweest ze zal nu wel slapen van het gesjouw denk ik maar ze hadden het wel gezellig gehad nu wachten wij weer op een bericht van jou he dikke kus en tot horens xxxxxxxxxx

• 17 Februari 2008 - 14:44

Mama:

ha schatbrokmoppen tijd hier wat mis je toch een hoop heb er al heel wat gebakken en jij vond ze ook heerlijk he heb je een oven dan neem ik anijszaad en maagzout mee dan kan ik daar aan het bakken en ga ik er mee op de arubaanse markt staan kunnen michiel en ik de tickets terug verdienen we hebben prachtig arubaans weer hier heb net lekker in de zon zitten lezen en mojn mannen zijn sport aan het kijken met een schaal brokmoppen op tafel dikke kus en tot horens xxxxxx

• 17 Februari 2008 - 17:22

Annemie:

he hallo daar hier heeze weer eens,hoe is het goed natuurlijk een stommen vraag Hier ook alles oke,werken en leuke dingen doen.Frank en ik zijn gaan shoppen in Oberhause Duitsland geweldig was er nooit geweest.We waren er om half elf en we gingen om half zes weer richting Heeze.Het was een geweldige dag alleen Frank maakte steeds van die raren ezel geluide toen we terug naar de auto gingen.Pakezel ha ha ha Ik heb weer flink geshopt,geweldige winkels voor herhaling vatbaar.Zeg wat jammer he dat je moeder je niet een paar brokmoppen heeft op gestuurd,ze zal ze wel allemaal zelfopgegeten hebben want de smoes van aruba is te ver om het op te sturen trap ik niet in Want ik heb ook niks ontvangen en Heeze is toch maar een gooi niet waar.Dus jij weet het ook wel ,allemaal weer zelf op gekaant.En dan jou maar een schuld gevoel aan praten dat je een brokmopsfeertje gemist hebt,geloof jij het ha ha ha ha .Oke oke het is moeilijk om voor iemand uit Heeze , het je te zeggen Daphne je mist heel wat Brokmoppen mert ,ja de jaarlijkse brokmoppenmert van heinde en ver komen de mensen,want als je dit mist dan mis je wat ja je mist wat een brokmop van je moeder.He helma jij leest dit ook natuurlijk ,ik heb het geprobeerd om op haar gevoel in te werken ,maar ze lijkt wel gek om voor een brokmop dat paradijs daar te verlaten ,en het duurt niet meer lang dan kunnen jullie elkaar weer in de armen sluiten.O,jee Daphne hoor je ze al mopperen op mijn,ha ha ha Zo het is weer genoeg voor vandaag ik ga toch nog maar even kijken of ik post heb gehad,want nu zouden ze er moeten zijn die brokken
    Daphne geniet van alles wat op je pad komt,zowel op je werk en vooral van je vrije dagen en voor jou en Lieke heel veel groetjes uit Heeze want daar moet je wezen doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 19 Februari 2008 - 20:21

Mama:

ha meisje wat hebben wij een geweldige mooie foto van jou ontvangen via annelies nou annelies geweldig bedankt hiervoor de foto is vandaag helemaal rond gegaan in onze familie want ome gerie was vandaag jarig dus ik helemaal trots erop en ons pap ook natuurlijk nou we wachten nog steeds op een mail dikke kus xxxxxx

• 03 Maart 2008 - 07:51

Annemie:

he hallo hoe is het daar,je raad het nooit om 8 15 in de vroege morgen ik had net mijn ogen open wordt ik gebeld en als eerste krijg ik te horen kom dat bed eens uit En daphne nu mag jij raden wie dat was,je raad het nooit oke ik zal het je zeggen je moederke. Daphne en dat alles mis jij nu want vandaag is de grootte dag de dag die je eigenlijk niet missen mag LIND MERT de BROKMOPPEN je weet wel die jullie mam straks voor jou komt bakken.Dus ik ga dadelijk gezellig op de brokmoppen ik ben toch thuis zit in de ziektewet heb 1,5 week geleden mijn onderarm verbrand aan de water koker op mijn werk shit en dat deed me een partij zeer dat wil je niet weten
    maar het gaat de goede kant op en gelukkig tot hede toe geen blijvende littekens,ander had ik nog op zoek gemoeten voor een leuke tattoo ha ha ha
    en gelukkig is mijn arm dadelijk weer helemaal beter voor het vertrek naar amerika want het begint op te schieten nu,want over 3 weken gaan we,ik heb er zin in,op eeste paas dag vertrekken we
    wel grappig ik heb nog nooit een paas eitje hoog in de lucht gegeten het lijkt me een hele ervaring het zal wel een luchtig gevuld eitje worden ik denk dat ik er twee in mijn oren stop want ik heb altijd zo,n last van het op stijgen van die druk het zal wel leuk zijn als er in eens twee eitjes door het vliegtuig vliegen wat een onzin weer niet waar maar ik kan er ook niks aan doen hoor je ziet het tijd stip wanneer ik dit aan het mailen ben.maar het is allemaal de oorzaak van je moederke die vroege vogel wat een blij mens die veroorzaakt dit allemaal Daphne ik bereid je weer voor op haar komst en een goude tip probeer nu uit te slapen want als ze er is is het gedaan ha ha ha Maar een ding ik ga dadelijk gezellig met jullie mam na de brokmoppen mert en dat moet jij nu missen maar we pakken een brokmop op jou zo ik ga nu er een eind aan maken want anders ben ik dadelijk nog te laat.Daphne heel veel groetjes en ook aan lieke en tot mails maar weer groetjes uit heeze daar moet je wezen doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 03 Maart 2008 - 13:24

Mama:

ha lieve schat ja we zijn weer terug van de mert het was heel gezellig eerst koffie gedronken en toen merten en natuurlijk weer iets voor ons daphne gekocht voor in de verrassingsdoos weer spannend he schat fijn om je gisteren weer gesproken te hebben ons pa en ik heb ook nog een leuk cadeautje voor ons pap zijn verjaardag gekocht staat hier op tafel wie komt er koffie drinken ad ik vlug naar de garage moet hij in de garage zijn om de hangtafels van rogier zijn feest mee terug te nemen naar de budelse was een heel gezellig feest met veel drank en veel snacks e.d maar dat wist je al zal van de week aan de telefoon vertellen wat ik gekocht heb want ons pa leest ook je mails he ja annemie had zich lelijk verbrand aan een waterkoker maar het is goed aan het genezen een gezonde meid tante mary is vanmorgen bloed gaan prikken want ze blijft maar moe na de griep hopelijk alles goed nou schat weer op de hoogte van lind mert ga even strijken en dan nog even met onze rogier terug hele dikke kus en we tellen af ben trouwens wel blij dat de carlos en charlies weer open is als wij komen want wat moesten we toch anders ha ha xxxxxxxxxx

• 03 Maart 2008 - 18:19

Tante Frans:

ha daphne, van wie zouden rogier en jij dat toch hebben??????????????????
    je moeder verheugt zich der nou al op om elke avond in de carlos en charlies te zitten.
    t is maar goed dat giel der bij is, want anders is ze in staat om daar te blijven.\Verder alles goed met jullie? hoe is t afgelopen met jullie hondjes.heb je al een goed tehuis voor ze kunnen vinden?Hier alles oke. met mijn oogjes gaat t ook al weer een stuk beter, ben wel bont en blauw maar dat gaat weer over. het is me 100% mee gevallen,en ik hoop dat ik nu een beetje beter kan gaan zien.De brokmoppen waren weer lekker. We beginnen nu echt af te tellen voor dat san en kas naar huis komen. Kas is een duikcursus aan t doen, en sanne mag t niet omdat ze erg veel last heeft van haar oren. Wel jammer, ze had zich er wel op verheugd.
    Nou daphne t gaat je goed, veel plezier en werk ze met zin. en de groetjes ook aan lieke
    dikke xxxxx
    tante frans en ome guust.

• 04 Maart 2008 - 07:34

Annemie:

goede morgen het is nu hier 8.15 en het is nog steeds rustig met de telefoon.Ik denk daphne dat jullie mam nog in haar bed ligt ze was ook kei kapot van al dat merten van gisteren ha ha ha.Het was weer allemaal voor jou wat ze kocht zo even je nieuwsgierigheid prikkelen.En je raaid het nooit toen we naar huis liepen nou ja liepen sjouwen,wat koopt je moeder een baby zitje baby speelgoed een dressboy dus de eerste roddel in LIND is onstaan Helma wordt oma ,hi hi hi hi Dus Daphne je had toch even naar huis moeten komen want die jaarlijkse LIND MERTen dat zegt nu iemand van Heeze is toch de moeitte werd o,ja en die brokmoppen van jullie mam zijn overheerlijk ik had ook een zakje voor ons mam mee gekregen en die vond ze ook geweldig. dus zeg tegen julie mam dat ze de spullen mee neemt en laat ze bakken en als ze dan klaar zijn ga je ze op aruba op een plaatselijke week of dag markt op eten bind een kartonnetje om met daar op LIND MERT dan heb jij toch niks gemist en jullie hebben ddan net zoveel plezier als ik en jullie mam. Daphne groetjes en pluk de dag en geniet van alles groetjes uit heeze daar moet je wezen

• 04 Maart 2008 - 18:58

Tante Frans:

even een reactie op :in heeze daar moet je weeeeezeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!
    sorry annemie:LIND DE IS DE SCHONTSTE PLATS.EN DAAR HEBBEN ZE OOK NOG EENS LEKKERE BROKMOPPEN en nog veel meer leuke en mooie dingen die jullie als heezenaren toch wel missen./
    fijne vakantie
    groetjes

• 04 Maart 2008 - 20:10

Annemie:

he daphne van de familie moet je het hebben,wat heb je toch een leuke tante ,he frans de dankt oke het was een leuke mert en daphne je hebt echt wat gemist ,dus wil je het gevoel straks hebben ga die kartonnekes voor om jullie nekskes maar al vast maken Daphne nogmaals de groeten en voor alle mensen uit lind die dit ook lezen de groeten uit HEEZE daar moet je wezen hi hi hi ha

• 24 Maart 2008 - 20:18

Jochem:

Hey Daphne!

Mooi dat het daar allemaal goed gaat. Gaaf dat je het avontuur aangaat en er wat moois van maakt!! Jullie mam - pap en Rogier waren gisteren in Geldrop. Het was heel gezellig. Uiteraard weer veel gegeten en gelachen ;)
    Succes met werk en feesten!!

Groeten Jochem

• 16 April 2008 - 15:21

Tessa:

hey , ik zie mijn trui op de foto!! haha
    bevalt hij nog goed!?

Kusje Tessa