Senor Frog's!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu Senor Frog's!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu

Senor Frog's!!!

Door: daphne

Blijf op de hoogte en volg Daphne

05 Maart 2008 | Aruba, Oranjestad

Een hele goede middag lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Aangezien deze computer ontzettend langzaam is. Weet ik niet of ik het einde van dit bericht zal halen. Ben namelijk al een uur bezig met een bericht te beginnen te schrijven maar zonder resultaat, maar dan nu eindelijk is het gelukt, eindelijk kan ik beginnen aan weer eens een uurtje spannend lees uurtje, met alle spannende, sappige, treurige, blije en voor plezier volle verhalen uit het leven van mij..

Lees en huiver….

De dagen na carnival weinig spannend te beleven hier op dat eiland, omdat iedereen MOE is van een beetje feesten. En omdat onze gelieve Carlos ‘n Carlies alweer een tijdje dicht is, tot het treurende bericht geving hebben lieke en ik niet een de afsluitende avond mee gemaakt, maar moisten we later horen dat de C & C niet meer bestond. Dozen met tissues versleten en maar huilen… Maar goed eens even tijd om goed bij te slapen voor mij en me eens te gaan gedragen. Moet nu toch echt gaan oefenen, want dat bijna 21 bevalt me nog niet echt…..
Maar goed, na weken te hebben getreurd was het eindelijk z over, de GRANDE opening van Senor Frogs!!! Wat een prêt hebben wij gehad. Het is een ontzettend mooie zaak en natuurlijk het voltallige C&C personeel is nog aanwezig. Dus kortom, gewoon, SOS
SAME OLD SHIT.
Dus vorige week dinsdag was de VIP opening, voor alle investeerders en bank directeurtjes en nog wat rijke rijke mannen. En Natuurlijk waren liek en ik ook uitgenodigd.
En ja hoor..
De hakjes weer onder het stof uitgetoverd en de jurkjes uit de kast en daar gingen we weer.. Een leuke bijkomstigeheid is dat the SF ook een water glijbaan heeft..
Maar daaaaaaaaaaaaar gaaaaaaaaaaan lieke en daphne natuurlijk niet vanaf, wat denk iedereen wel… TOT

Het vrijdag middag werd, na het nieuw ondekte (je de ontdekkingsresi zet zich uiteraard voor) HOLLANDS uurtje in de paddock, dit is twee uur lang vodka drinken met walgelijke hollandse muziek en vervolgens een elendige rekening moeten betalen, maar anyway, altijd dolle prêt,
Dus na dat gedoe met jan smit, frans bauwer er guus, moisten we natuurlijk even naar de SF..
AHA, dat hadden we beter niet kunnen doe, want we kwamen er om 7 uur aan, en verlieten het pand om 4 uur s nachts… en ja de water glijbaan is 28 maal gebruikt….

Maar anyway, genoeg weer over al dat uit gaan. Nu serieuze shit.
Aan het werk gaat het goed, het is ontzettend druk, dus dat betekend dat we veel jurkjes en vele hakjes kunnen kopen.. Ben onder tussen gestopt met dat overdag werken, want dat was echt niet te doen. Verder alles lekker daar, 2 nieuwe stagaires, hele leuke meisjes!

We hebben trouwens op Aruba eindelijk een TERRAS gekregen. Dus Antoinette en ik zouden daar wel even een broodje gaan eten. NAJA, dat even werd een paar uur en vele wijntjes verder want dat gevoel hadden we toch wel gemist, dat terras hangen..

Ook heb ik minder leuk nieuws, helaas hebben we de hondjes naar het asiel moet brengen, want het was niet te doen daar alle aandacht aan te geven die een hondje nodig heeft omdat we natuurlijk zoveel weg zijn. Maar Antoinette en ik zijn ze weg gaan brengen. En het viel 100% mee, dat asiel was juist heel leuk, en de hondjes hoefde niet in een hok of zo, maar gewoon lekker buiten rennen! En natuurlijk gingen ze daar een nieuw baasje zoeken voor die twee schatjes!

En we hebben ook iets ergs meegemaakt wbt het verkeer. Lieke en ik hadden nah et werk nog even zin in een burger van wendys, dus wij in die rij staan. En wachten in de drive, knalde er ineens een vent achter op ons. Minder prettige ervaring, dus maar even meteen de ploitie gebeld en natuurlijk harry. En die kwamen er meteen aan. Was niet zo leuk, maar gelukkig ook dat goed gekomen.

Verder natuurlijk nog een paar keer gaan varen en het strand is deze keer wel over geslagen, want dat begint te vervelen en aangezien ik eindelijke weer eens bezoek mag ontvangen in April… Ga ik nu niet te vaak zodat Giel en mamie lekker kunnen genieten op het strand.

Nou lieve lieve schatties van mij, heb nog veel meer te vertellen, maar moet nu gaan werken, zal snel nog wat fotos er op zetten.

Dikke dikke dikke kus!!
DAPHNE

• 06 Maart 2008 - 05:11

MIranda:

Heeeey Lekkerdingetje!! Heb weer even lekker zitten lezen leuke verhalen hor meid! Het is hier nu 6 uur 's ochtend ik ben weer met me stage begonnen en moet elke dag om 5 uur op om vervolgens 7 uur thuis te komen... AAAA Niet te doen dus! Maare ik moet je nog steeds even bellen haha doe het echt hoor lief! Dikke kus Miran

• 06 Maart 2008 - 10:34

hoi daphne.
    wat zielig voor jullie hondjes.nou maar hopen dat er snel weer lieve mensen komen die ze een goed tehuis geven.
    fijn dat alles goed gaat met je.
    Hier alles oke. met mijn oogjes gaat t wel elke dag beter,maar ze zijn nog wat aan de dikke kant. dus goed koelen en rust houden.
    Je moeder belde straks of ik mee ging winkelen,ze moest nog wat leuke dingen voor je kopen voor in de VERRASSINGSDOOS.
    koop maar vast en nieuwe kast,want ze kan niet ophouden met kopen.Ze heeft zelfs al hele leuke babyspulletjes gekocht op lind mert(maar die zijn volgens mij niet voor jou)kasper heeft gisteren zijn duikbrevet gehaald.ze zijn nu nog aan t genieten van t mooie weer en alles, en dan vliegen ze 13 maart naar new york en 20 maart (vandaag over 2 weekjes) staan ze gelukkig weer op schiphol.Ik vind trouwens wel dat Heeze,daar moet je weeeeeeze,wel laat reageert,het is al bijna 12 uur,normaal is ze smorgens om 8.15 al op je site.
    Misschien heeft je moeder ze vandaag niet wakker gebeld, en ligt ze nog lekker te slapen.Nou daphne, ik ga aan de boterham en mijn krantje,en bij de verwarming natuurlijk,want t is hier weer eens hartstikke koud.
    dikke kus en de groetjes van tante frans en ome guust

• 06 Maart 2008 - 21:09

Mama:

ha meisje wel een late reactie van mij maar het internet lag er weer eens uit weer een leuk verhaal geschreven en mooie fotos ja ik ben vandaag even naar heeze geweest want ja annemie daar moet je wezen is ook een gezellig dorp met fijne winkels heel wat meer dan hier in lind maar ja wij hebben lind mert heb inderdaad weer wat voor in de verrassingsdoos gekocht heb je de fax van michiel al gehad hij zou vandaag even met je bellen ga nu weer naar beneden om samen met ons pa en rogier psv te kijken nou schat tot horens weer dikke kus groetjes voor jullie allemaal

• 10 Maart 2008 - 15:24

Annemie:

he hallo daar,hoe is het met je goed goed goed natuurlijk,het blijft een stommen vraag maar wel een makkelijk begin om weer even een heerlijk slap verhaal neer te tikken.Je hebt weer een evenement gemist in lind ,ja ja ja wat dan je vader zijn verjaardag maar ik heb weer uit bertouwbare bronnen gehoord dat je wel 3 a4 keer hebt gebeld.dat maakt veel goed aan beide kanten niet waar.Ik had vrijdag even jou taak over genomen ,daar heb ik geen rode pannen opleiding voor nodig ha ha ha ha Maar dat zal je wel van je moekke gehoord hebben.ZE hing op een redelijk tijd stip weer aan de telefoon om verslag uit te brengen over het feest.ze was weer volop aan het lachen ,geloof maar want Mary was ook op het feest geweest en die heeft gegeten van mijn rodepannen uien taart,dus je kunt het wel rade wat dat bij haar te weeg bracht.Die hoeft de eerst komende tijd niet naar een ontslakkings kliniek,want die is leeg
    En mary kennende geeft ze mijn de schuld ha ha ha ha mary mocht je dit ook lezen je moet ook maar een puntje eten en niet een halve taart +schaal ha ha ha
    daar kan geen een maag tegenop.
    Ik ga van de week nog even bij je moeder langs want ze ging nog wat leuke dingentjes bestellen voor als ze staks na je toe komt,we hebben samen vrijdag van alles aan gekruisd en je gelooft het niet er waren ook dingen voor jou bij ,wil je weten wat zeg ik lekker nie ha ha ha ha Geloof me dat vliegtuig komt niet van de grond daar op schiphol
    Ik ben nu nog twee dagen vrij en dan ga ik woensdag weer aan het werk weer uit de ziekte wet mijn arm is boven wonder zonder littekens goed genezen,dat had ik niet verwacht ja goeiie genezings grond hier in HEEZE waar je moet wezen.Zeg daphne mocht je jullie tante Frans nog spreken of misschien leest ze dit wel maar dat zal wel dan kan ik het wel even recht streeks tegen haar zeggen He frans mochten je ogen nog gezwollen zijn dan mag je wel even hier in Heeze daar moet je wezen komen logeren dan ben je zo weer op geknapt Daphne de afstand naar jou is te ver maar ik hoor haar hier mopperen ha ha ha ha
    Zo daphne ik ga er weer een eind aan breien want ik moet bij ons mam de was op gaan halen want ze belde dat het klaar was,en ik moet nog van alles regelen voor onze vakantie nog maar 2 weekjes joeppie Dus meisje heel veel groetjes ook aan lieke en nog maals doeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii hier van uit het storm achtig nat Heeze waar je moet wezen annemie

• 10 Maart 2008 - 17:30

Tante Frans:

he annemie, bedankt voor je lieve aanbod, om in Heeze daar moet je weeeeeezen te komen uitzieken,maar je snapt natuurlijk wel dat ik dat alleen zal doen, als mijn ogen helemaal dicht zouden zitten(haha)Laat mij maar lekker in lind blijvenJa, je taart was heel erg lekker,en dat valt niet mee om dat over je lippen te krijgen van iemand die in heeze daar moet je weeeeeeeeeeze te zeggen, maar t is wel zo.
    oja, en daphne gaat t met jou ook nog steeds goed?
    groetjes uit lind. xxx

• 10 Maart 2008 - 17:53

Annemie:

he daphne ik heb niet over dreven he,ik heb ze goed gehoord die tante van je het is maar goed dat je ver weg woont wat bij jullie veroorzaakt dat gemopper een aardbeving of een orkaan met de naam frans the lindie ha ha ha

doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 10 Maart 2008 - 17:53

Mama:

ha schat ja je ziet wel dat we weer veel lol hebben om de taarten maar ze waren heerlijk alle hapjes trouwens we kregen veel complimenten en dan nog een heerlijke ragout er achteraan het was een heel gezellige dag ons pa heeft een leuke verjaardag gehad met leuke cadeautjes hij was heel erg blij daphne met jou tennisshirt dat was toch wel speciaal voor hemm van onze rogier had hij hele mooie champageglazen gekregen kan rogier weer eens een keer een champagneontbijt maken voor ons weet je nog dat hij ons verraste met een champagneontbijt alleen was hij de broodjes e.d vergeten alleen champagne ook n . bie t slecht zo smorgens om een uur of acht ja annemie nogmaals bedankt voor je hulp het was weer gezellig jou in de keuken te hebben voor herhaling vatbaar en natuurlijk marij er weer een heel verhaal van gemaakt dat weet je nou schat je bent weer op de hoogte ga even nog een wasje strijken en dan met de voetjes omhoog ons pa komt vanavond pas laat thuis dus heb ik gegeten samen met rogier lekker spruitjes ik zie nu dat ik nog dronken ben als ik het over het champagneontbijt heb een dikke kus en tot horens liefs van mij xxxxxx

• 14 Maart 2008 - 08:36

T.jeanne:

Ha die Daphne, hier ben ik nog eens, tijdelijk uit de lucht geweest omdat de computer stuk was.
    Hoe gaat het met je, zo te zien en te horen goed. Hier ook, ben aan intussen aan mijn ooglidjes geopereerd, wallen weg en ben nog een beetje herstellende, het jeukt en doet af en toe nog wat pijn maar verder is het wel gelukt dacht ik. Kom maar eens kijken zou ik zeggen. Het is al bijna 8 april, heb je je woning al spic en span of moet de grote schoonmaak nog gebeuren? Misschien kan jullie mam het straks wel doen als jullie op stap zijn...
    Ik zal Michiel zijn zomerkleren maar eens uit de doos halen. Hij heeft er zin in, net terug uit Amerika en nu weer naar Aruba, heeft al meer van de wereld gezien dan zijn oude moeder.
    Sanne en Kasper zitten al in New York als het goed is. Je hebt natuurlijk allemaal cadeautjes meegegeven voor de achterblijvers in Nederland, ben benieuwd wat het is.
    Vorige week ben ik naar de schoonheidsspecialiste geweest, lees goed, van mijn cigarettenpotje, ben nl. gestopt en had 5 weken het geld in een potje gedaan, loopt best op, ik schrok er zelf van. Ben echt van plan vol te houden al valt het niet altijd mee. Ik mis mijn cigaretje echt.
    Nou meid, take care en we mailen weer, liefs tante Jeanne

• 17 Maart 2008 - 08:34

Mama:

goedemorgen meisje hoe is het nog lekker in je bed denk ik het is weer maandagmorgen het weekend zit er weer op wasdag vandaag maar dat is het hier elke dag met twee sportende mannen maar dat is alleen maar gezond een gezellig weekend gehad zaterdag naar het voetballen geweest was super weer hier een lekker zonnetje rogier had met 2-1 gewonnen ook gescoord zaterdagavond kwamen jan en ellen we hadden italiaans gekookt heel gezellig geweest gisteren een rustig dagje gehad even op dekoffie bij ad en jose en een lekker wijntje gedronken en gisteravond gekaart altijd fijn met tanta els haar arm gaat het steeds beter dus binnenkort gaan we weer uit eten want de pot de kaartpot zit vol nou schat je bent weer op de hoogte van het wel en wee in huize baudoin ga nu even strijken morgen over drie weken dan zijn we bij jou een hele dikke kus missen je en zijn trots op je xxxxxxxx

• 17 Maart 2008 - 12:25

Mama:

ha meisjE hier ben ik weer ga weer strijken dus ben weer op de zolder maar ik vind het in heeze daar moet je wezen maar heel stil ze gaan pas zondag op vacantie maar misschien zijn ze er al eerder tussen uit gepiept of ze heeft het te druk met inpakken zal straks eens even bellen kregen gisteren van ons wil en carin nog een uitnodiging voor de zussendag op tien mei leuk he hij zei dat we dit keer vijf dagen gingen nou dat is niet mis he xxxxx

• 17 Maart 2008 - 16:14

Annemie:

He Hallo daar,daphne alles goed,wat een raar mens he je moeder.Ze heeft natuurlijk weer eens heel vroeg gebeld ,maar als ik weer aan het werk ben dan moet ze wel heel vroeg uit de veren.Dus helma ik ben nog niet weg en ook nog niet aan het pakken.Ja daphne het begint voor ons op te schieten We moeten nog 6 nachtjes slapen en dan Here whe komt amerika dus ik ben al aan het oeffene met de taal.Geen probleem heel de wereld al afgereisd,en neem als voer taal altijd het plat HEEZERS en ze begrijpen me over al.Wat een werelds dorp toch ik heb geboft dat mijn moeder me daar neer heeft geploft.ha ha ha ha
    Ik ben nog niet aan het pakken dat doe ik altijd pas een dag van te voren,toen ik pas op vakantie ging een week van te voren begon ik te pakken en voor dat ik ging had ik wel weer 10 keer uit gepakt
    dus dat gestress daar doe ik niet meer aan mee .alles is te koop dus als ik iets ben vergeten dan pech
    Maar we hebben er zin in nog twee daagjes werken en dan kan de vakantie beginnen,en dat werken was o ok weer gezellig naar de 3 weekjes ziekte wet kei leuk gezin en twee lieve kindjes dus wat wil je nog meer.werken is zo slecht nog niet.Daphne het gaat je goed en werk ze ook met zin en nog even nog wat nachtjes slapen en dan komt jullie mam, ze is bij je als wij nog weg zijn dus dat schiet snel op hoor en helma voor dat ik ga kom ik nog een bakkie doen want jij zult dit ook wel lezen en nog vele mensen meer uit leende dus Daphne hier de groetjes en ook aan lieke doeeeeeiiiiiiiiiii in HEEZE MOET JE WEZEN

• 20 Maart 2008 - 07:15

Annemie:

he hallo een goede morgen ,ja ja ja daphne we zijn weer vroeg,want we hebben ons eerste vrij dag weer ,en dan moeten we er uit,jammer kun je uit slapen en dan lukt het niet,yes yes yes de vakantie is begonnen,nog drie nachtjes slapen en dan hangen we in de lucht.ik hoop dat het daar het weer wat beter is maar dat zal wel want erger als hier kan niet Hier komt dit jaar de paashaas met de slee als je de weerman moet geloven .
    Zo vandaag nog wat dingentjes regelen en wat inkopen gaan doen en wat poetsen ,want die tik heb ik dan mijn huis moet piekobello in oorde zijn stom he je kunt maar een tik hebben
    Zo en nu ga ik er een wakker bellen in leende,om met haar af te spreken voor een bakkie en even slap te kletsen,ze zal wel wakker zijn want als er een vroege vogel bestaat dan woont die in lind.Dus geniet nog van je uit slapen daphne want ze is zo bij je dat duurt niet meer lang Heel veel groetjes en geniet van iedere dag doeeeeeeeeeeeeeeeeei groetjes uit Heeze daaar moet je wezen

• 20 Maart 2008 - 15:02

Annemie:

he hallo hier heeze nog een keer ,ik wil je echt op het hart drukken slaap nu uit
    want als jullie mam er is dan is het gedaan.Ik vertelde je toch van morgen dat ik ze nu een keer wakker ging bellen dat was om 8.20 geen gehoor,dan denk je na zeker 8 keer over laten gaan die slaapt ook vast.Mooi niet hoor om 8.45 een belletje uit leende je moeder,met als moppers he annemie wat moet jij zo vroeg mensen wakker bellen,maar zegt ze dan ook nog dood nuchter ik was ons adje naar zijn werk brengen.En ik voelde me al schuldig dat ik zo vroeg belde.jullie mam heeft dat probleem niet als ze zelf zo vroeg belt die doet dat gewoon ha ha ha ha.Om het verhaal kort te maken,dus was jullie mam om 9.30 bij mijn op de koffie en dat is toch ook nog best vroeg of niet dan.En wat ze dan ook allemaal al gedaan heeft jullie pap weg gebracht en je lieve broertje naar eindhoven gebracht,want die moest naar school.Ik ben eigenlijk vergeten te vragen waarom ,zijn fiets zal wel kapot zijn of de bus liep niet of het was te koud of die wakkere willy van een moeder wilde de nog eens voelen hoe het is als ze haar zoontje naar school brengt.Ha ha ha ha misschien heeft ze nog gehuild toen ze hem uit zwaaide En jullie ROGIER roept dan he moeder doe normaal.Dus daphne echt meid,ik blijft je niet waarschuwen slaap uit slaap uit slaap uit als je het kunt,want het is dadelijk echt gedaan als ze er is ha ha ha heel veel liefs ui HEEZE daar moet je wezen

Helma ik vond het kei gezellig dat ik je nog heb gezien voor dat ik vertrek zondag, en geniet dadelijk saampjes ,ja ja daphne ze is er zo doeiiiiiiiiiiiiiii

• 20 Maart 2008 - 18:59

Helma:

ja annemie ik vond het ook weer heel gezellig zal je missen en ons daphne ook op de site maar morgen ga ik weer meer vertellen want nu ga an we naar de wijnproeverij bij anne carien en johan hik hik

• 21 Maart 2008 - 13:31

Charlotte:

Kusje!!

• 31 Maart 2008 - 06:34

Mama:

goedemorgen meisje en genoten van je vrije dag gisteren het weekend zit er weer op jammer genoeg het was heel gezellig met hellen en de kindjes lekker gegeten wijntje gedronken gisteren nog even naar de winkel van marion geweest hellen nog een paar mooie schoenen gekocht het is zo een prachtige winkel daphne gisteren nog naar de braderie geweest met ad en jose rogier is vandaag aan de tentamenweek begonnen heb het kaarsje al branden hoop dat het goed gaat allemaal nou schat nog een drukke week voor de boeg en dan komen we eraan hoor zet op tijd de wijn en het bier koud nou ga ik maar weer even strijken want wel gewassen het weekend maar de strijk ligt er nog nou schat tot de volgende keer dikke kus

• 03 April 2008 - 12:04

T.jeanne:

Ha Daphne, hoe is het toch met je, al zo lang niets meer gehoord, druk,druk,druk???
    Gieren de zenuwen al door je keel in afwachting van het hoge bezoek, maar jij bent wel wat gewend want de koningin is toch ook al een keer geweest.
    Volgende week op deze tijd zijn ze er al.
    Michiel zei dat jullie mam bij de nooduitgang zit, het is maar te hopen dat er niets gebeurd want dan moet ze de deur open maken en alle reizigers naar buiten duwen, maar ik weet zeker dat Michiel dan wel helpt.
    Hier gaat alles zijn gangetje. Af en toe lijkt het of de lente in aantocht is maar de volgende dag regent het weer, dus afwachten maar. Heb je al wat planken leeggemaakt in de kast want je moet wel voor ruimte zorgen als al die cadeaus er nog bij moeten. Spannend he?
    Laat eens snel wat horen want dat vinden wij wel leuk, maar geen nieuws, goed nieuws zullen we maar denken.
    Je moet wel zorgen dat Michiel daar niet verliefd word en weer mooi met jullie mam terugkomt, gelukkig hebben ze daar geen open haarden nodig.
    Take care, succes met de voorbereidigen, een hele gezellige week met je gasten en tot mails, liefs tante Jeanne

• 05 April 2008 - 14:04

Franca:

Ha meisje, hoe is, spannend dat je moeder nu al zo snel komt. Het leek nog zo ver weg en dan in een keer is het bijna zover. Ik heb van de week nog eens de foto's van jullie stage gekeken, het is zo leuk als je nu die plekjes ziet waar jezelf ook geweest bent. Is jullie huisje al keurig netjes?? Ik ga je moeder nog even bellen of ze wat spulletjes mee kan nemen voor Lieke. Ik hoop dat ze nog een plekje over heeft in haar koffer. Geniet er maar van en een leuke tijd met je moeder en je neef als ik het goed heb. Groetjes en kusjes van ons allemaal

• 07 April 2008 - 18:18

Tjeanne:

He Daf, een vrachtwagen met aanhanger geregeld?
    groetjes t. Jeanne

• 08 April 2008 - 07:15

Mama:

ha lieve schat gepakt en gezakt staan we klaar dankzij het goede inpakken van ons pa is het gelukt om er alles in te krijgen we gaan nu een broodje eten met michiel en rogier en ons pa en dan richting schiphol nou meisje we gaan er een heel gezellige tijd van maken en we zijn blij als we je weer zien tot vanavond dikke kus xxxxxxx

• 08 April 2008 - 07:55

De Boody:

geniet nu al met volle tuigen...

x rogier

• 08 April 2008 - 11:01

T.jeanne:

Rogier, genieten doe je met volle teugen en niet met volle tuigen, 6 VWO en ik MULO........ t.jeanne

• 08 April 2008 - 13:15

Franca:

He Daphne, de tijd vliegt, nu is ze al onderweg, toen wij er waren leek het nog zo ver weg. Ik las dat ze alles in de koffer had gekregen, ik zag gisteren toch een beetje inpakstress tevoorschijn komen, maar je vader heeft blijkbaar inpak talent. Geniet maar van je bezoek en laat je maar lekker verwennen. Groetjes en kusjes van ons allemaal

• 08 April 2008 - 13:46

T.jeanne:

He Daf, ik zag net op internet, dat ze om 14.38 opgestegen zijn, ze hebben een tussenstop op Bonaire. Dus zet over een uurtje of 10 de cocktails maar klaar, zullen ze wel zin in hebben, groetjes t.jeanne

• 08 April 2008 - 18:02

Daphne:

jaja, vol verwachting klopt mijn hart.. haha. nog eventjes werken en dan kan ik ze gaan ophalen. Had broertje al aan de foon en die genoot intens van de rust.
    Ik hoop inderdaad maar dat hij zijn examen zal halen met zulke typ fouten. Het lijkt wel een arubaan..
    Maar anyway! Jullie horen snel van de ontwikkelingen, en ze landen om 8.00 pm op mijn lekkere eilandje!

Dikke kus daf

• 09 April 2008 - 09:54

Mama:

Ha reizigers, wij wachten op het reisverslag. groetjes uit Leende

• 13 April 2008 - 02:50

Helma En Michiel:

hallo lieve mensen allemaal nou snap ik waarom ons daphne zo weinig op de mail zet daar is weinig tijd voor het is hier geweldig we hebben het heel goed naar onze zin zon zee en strand wijn baladsie en cocktails giel en ik zijn al goed verbrand zijn nu bij ons daphne in het restaurant hebben net heerlijk gegeten en daphne maar werken mis mijn adje wel heel erg hoor maar heb hem gelukkig vaak aan de lijn en onze rogier mis ik ook maar die krijg ik maar niet te pakken vandaag zijn michiel en ik gaan shoppen samen heel gezellig ik in de winkel en giel buiten dadelijk gaan daphne en miechiel nog stappen tenminste als ze voor mij een oppas geregeld krijgen maria leuk dat je straks belde hoop dat je het niet te druk hebt met al die was van mijn mannen nou ga weer even wat drinken aan de bar bij daphne en geef het toetsenbord door aan michiel dikke kus voor jullie allemaal xxxxx

• 13 April 2008 - 02:51

Michiel:

Ik denk dat ik hier blijf... en ja, ik mis Adje ook...

• 13 April 2008 - 09:08

P:

og adje toch

• 13 April 2008 - 12:41

Tante Frans:

fijn dat jullie t goed naar de zin hebben
    hebben jullie onder tussen al babysit gevonden voor ons helma? neem ze toch gewoon mee,weet je zeker dat je niet te laat thuis komt...maar helma kennende blijft ze altijd tot t laatste als ze daar tenminste witte wijn met ijsblokjes hebben!!!!!hier alles oke. dadelijk begint psv ben benieuwd of ze er nog iets van maken. helma,adje maakt t goed hoor heb hem net gebeld om psv te kijken,maar hij ging naar dosl-heeze. is volgens mij spannender als psv.en rogier( maakt t ook prima.volgens mij hebben die 2 nu ook echt vakantie. dus alles gaat goed hier.veel plezier daar met zijn allen en tot t volgende berichtje.
    groetjes guust en francie xxxx

• 14 April 2008 - 09:10

Jeanne:

Ha luitjes, hier gaat alles zijn normale gangetje, hollands weer, regen en af en toe een zwak zonnetje. Was vorig jaar op deze tijd heel anders weet ik me te herinneren maar daar hebben we nu niets aan. Jo en ik zijn gisteren even bij Ad en Rogier aangewandeld, ze zijn in goede doen, zaten lekker aan de nasi.
    Hadden jullie nog een goeie babysit kunnen vinden of zijn Daphne en Michiel thuisgebleven?
    Gaat het allemaal goed met Michiel,gedraagt hij zich een beetje? Is zijn neusje al verbrand? Hij kan weer komen, zijn bedje is al verschoond.
    Geniet er nog van het is weer zo voorbij.
    Groetjes en een een kus voor jullie, Jeanne

• 14 April 2008 - 09:10

Jeanne:

Geniet er nog van het is weer zo voorbij.
    Groetjes en een een kus voor jullie, Jeanne

• 14 April 2008 - 09:46

Jeanne:

sorrny, mijn vinger bleef plakke

• 14 April 2008 - 19:56

Annemie:

he hallo hier is Heeze weer,terug uit de USA.En zijn jullie vol op aan het genieten van elkaar daar.Zo te lezen is het goed daar geweldig.Ik vind het zo fijn voor je Daphne dat je moekke en natuurlijk je neefje er zijn.geniet er van He Daphne en laat je moeder je een beetje uitslapen of is ze nu iedere morgen uit getelt naar dat stappen want dat van die babyzit daar trapt dus niemand in.en slapen doe je aan het strand.Wij hebben ook een geweldige vakantie gehad,dus genieten jullie drietjes want het is zo voorbij.Ik hou het nu even kort tot gauw Helma geniet ze he en wel terug komen he want anders ga ik denken dat mijn telefoon s,morgens stuk is ha ha
    groetjes uit heeze want daar moet je wezen ook was Amerika nog zo mooi doeiiii daphne

• 16 April 2008 - 08:03

Jeanne:

Wat duurt het toch lang he Annemie voor we weer eens wat horen, zo moeder zo dochter. Maar Michiel heeft gebeld en ze maken het goed, zon, zee en drank wat willen ze nog meer. groetjes Jeanne

• 16 April 2008 - 11:31

Annemie:

he hallo daar geweldig ik lees en hoor alleen maar leuke berichten.genieten maarMaar dat had ik niet anders verwacht,want jullie zijn met ze drietjes wel een mooi koppel,om van iedere dag een feest dag te maken.Ik zit weer helemaal in het dagelijkse leventje,moet vanavond weer op wacht en voor 8 dagen aan het werk.gelukkig had ik nog 3 dagen vrij ,want ik heb me toch een last gehad van de beroemde jetlakkie
    Helma was je thuis geweest dan had je me zelfs om 5 uur in de morgen kunnen bellen,en dan was de koffie bruin geweest.Klaar wakker en dan rond 9 uur s,morgen beroert worden en je bed in duiken en s,middags om 13.00 weer wakker worden.maar het is vandaag weer gewoon gelukkig dus we kunnen weer.maar die jetlakkies heb ik er wel voor over want Frank en ik heb genoten we hebben wat kilometers gemaakt en veel gezien en zo lekker afwisselend van rust tot feesten in vegas Gokken heb ik niet gedaan daar snap ik niks van o,ja ik heb wel een keer in een kast iets in gegooid en nog prijs ook,en nu willen jullie weten wat
    het was.........een doosje tampons wat die kast hing op de dames wc ik dacht dan heb ik zeker prijs ha ha ha ha hi Het weer was ook goed we hebben heet koud en zelfs nog in de sneeuw gestaan,de natuur parken zijn ook geweldig,je snapt niet hoe het kan zo mooi.Het eten was ook geweldig en knap van ons niet een keer fastfood gegeten,daar heb je ook geen trek in want soms zie je van die figuren rond lopen dan heb je gewoon schrik om dat spul te eten,zo dik zeg maar gerust vet en log.Frank zal daar zelf nooit niet iets van zeggen,maar die snapte er ook niks van dat iemand zo dik kan worden en nog jongen mensen Sonja Bakker zou daar een goud mijn kunnen verdienen met haar boeken.En het hoeft niet wat ze hebben echt lekker eten ,vooral de vis gerechten heerlijk heerlijk ,En nu zit ik weer thuis en moet weer bedenken wat eten we van avond,Maar ook dat is weer fijn.WAnt het was goed en mooi ,maar in zo,n groot land zou ik niet willen wonen geef mijn maar ons kikkerlandje.Maar shoppen kun je daar goed ,we hebben ook weer van alles gekocht,ja ja helma en dit keer niet voor mijn ja ja je leest het goed voor FRank We waren zelfs bang dat we op het vliegveld moesten bij betalen want we hadden een over gewicht,maar ik heb weer flink staan te kletsen met die damen dat ze geen tijd kreeg om naar het gewicht te kijken en het was zeker 15 kilo er over,geluk gehad maar dat hebben we meestal op vakantie want ook deze vakantie is alles goed verlopen,geen problemen ja een keer we wisten niet meer waar we de auto hadden neer gezet,dus naar lang zoeken en vele streets in en uit gevonden dus je raad het elke keer als we hem ergens neer zetten de straat genoteerd want als het donker is lijkt toch alles op elkaar
    Als je dat hier verteld dan beginnen ze te lachen je auto kwijt ha ha ha Maar jullie zijn nog volop aan het genieten ,O,ja helma wanneer komen jullie terug bleef je nu 10 of 12 dagen?Maar daar moet je nog niet aan denken.Ik wens jullie nog heel veel plezier en ik ben dadelijk benieuwd naar de verhalen en foto,s dus helma flink knippen hoor heel veel groetjes uit Heeze want daar moet je wezen doeiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    annemie

• 16 April 2008 - 12:49

Franca:

Nu zit ik te wachten op die ellelange verhalen van jou Helma, maar niks hoor, nu weet ik uit ervaring dat je daar geen tijd voor hebt, zonde van je vakantie, verhalen kun je er ook later nog wel opzetten. Wel doen hè want wij zien schijnbaar toch andere dingen dan onze dochters. Geniet nog maar lekker van zon, zee en strand en natuurlijk de cocktails. Groetjes Franca

• 16 April 2008 - 15:13

Tessa:

Heeey Meisje,

hoe is het? Sorry sorry dat ik zolang niks heb laten horen! Maar nu eindelijk heb ik je site opgezocht! Heb net de foto`s bekeken, en ga zo even je verhaaltje lezen! echt leuk om te lezen!? Hoe gaat het daar met jullie? en met het restaurant? en de mannen? :P

Khoop snel iets te horen!
    Liefs Tessa