Vakantie!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu Vakantie!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daphne Baudoin - WaarBenJij.nu

Vakantie!!

Door: daphne

Blijf op de hoogte en volg Daphne

16 April 2008 | Aruba, Oranjestad

Hallo allemaal,

Op de spannende verhalen moeten jullie nog even wachten. Wel heb ik alvast wat leuke foto's voor jullie uitgezocht. Maar daar kunnen jullie vast en zeker wat leuke verhaaltje bij BEDENKEN!!

Dikke kus van af Aruba,

Mama, Michiel en Daphne

xx

• 16 April 2008 - 18:02

Annemie:

he geweldig die foto,s dat ziet er goed uit.Maar helma moet ik nu echt geloven dat ze een oppas voor je hebben Jij als stap en niet spugend in alcohol.ik zie jou niet op de stap foto,s.Gezellig gezellig wat fijn dat jullie het zo leuk hebben.O,ja helma staat je goed de parrero,of hoe noem je zo,n lap het staat je zonnig ha ha ha.En michel als ik jou was bleef ik daar ,het is wel een land voor jou.stappen feesten en zonnen klinkt niet slecht he.En volgens mijn is er wel werk voor jou daar o,jee ik denk dat ik dadelijk wel een tegen bericht krijg van uit LIND,want daar was je kamer en bed al weer opgeruimd en klaar ha ha ha.Daphne je ziet er goed uit geniet nog een paar daagjes van je gasten en zorg dat we dadelijk genoeg te zien en te horen krijgen neem ze overal mee naar toe naar de wildste en gekste plekjes daar op dat eiland ,want ze moeten dadelijk best wennen weer terug daar naar dat werelds dorp LIND ha ha ha ha ha.Zo ook dat zal wel weer reactie geven grapje ha ha ha heel veel liefs uit je raad het wel
    HEEZE DAAR MOET JE WEZEN hi hi hi hi

• 16 April 2008 - 18:49

Mirannie:

Hey Sexy betsy! Leuk foto's!!! ;)

• 16 April 2008 - 18:57

Jeanne:

Leuke foto's, jullie genieten ervan maar ons Helma ontbreekt een beetje op de foto's, die zit natuurlijk met een drankje en een cigaretje onder de parasol.oh,oh, Michiel en wie pakt daar Dafne zo beet, ben jij dat Michiel want ik zie het niet. En Annemie, niet stoken in een goei huwelijk, ons Michieltje komt mooi met tante Helma mee terug, er is geen babyit in het vliegtuig. Ja, ja, en wat dat wereldse dorp betreft heb je gelijk ik doe eerlijk gezegd graag mijn boodschappen in Heeze, in Lind kunde nog gene b.h. meer kopen, maar ja in Heeze dadelijk ook niet meer als monique en duisters weg zijn, laten we ze maar hangen.
    Helma en Michiel, geniet nog van de laatste dagen, laat je maar lekker verwennen door Daphne en tot vrijdag.
    kus Jeanne

• 17 April 2008 - 21:39

Helma:

ha lieve allemaal daar zijn we weer het was geweldig watn hebben we genoten ben benieuwd of ik michiel nog mee het vliegtuig inkrijg we hebben de koffers al op het vliegveld nou wij nog we zitten nu bij ons daphne op haar werk gaan nog een lekker wijntje en pilske drinken nog wat eten en dan helaas afscheid nemen ons daphne komt miet mee al hadden we nog plaats in de koffer maar helaas we hebben het heel erg gezellig gehad maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan ons daphne heeft ons erg verwend met van alles ze heeft al veel van haar verjaardags cadeautjes uitgepakt maar dat was ook wel gezellig de slingers heb ik aan lieke gegeven dus die gaat de boel versieren woensdag en de resterende cadeautjes liggen veilig bij antoinet en harrie nou de rest vertel ik als ik thuis ben ben ook weer blij als we veilig geland zijn veel liefs en tot morgen allemaal geef nu het toetsenbord aan michiel xxxxx

• 18 April 2008 - 16:30

Jeanne:

Nou het toetsenbord naar Michiel is niet gelukt. Maar we hebben ze weer opgehaald, Ad en ik hebben een gezellige dag gehad, zijn om half 10 al vertrokken en om half een zijn ze geland. Lekker koffie gedronken en Michiel moest natuurlijk stoppen bij Mac Donalds waar we een hamburger gegeten hebben. Nog een paar keer gestopt omdat Helma moest plassen van al die wijntjes in het vliegtuig denk ik.
    Waren om 5 uur weer in Leende waar we hier een wijntje hebben genomen op de goede terugreis, ja,ja, we hebben altijd wel een excuus om te drinken........
    Michiel zijn was draait al.
    Ze hebben het heel fijn gehad op Aruba en dat is het voornaamste, ze kunnen er weer tegen. groetjes Jeanne

• 18 April 2008 - 20:01

Franca:

He Daphnem wat gaat de tijd snel, tenminste vanaf hier wel. Ik lees dat ze al weer goed thuis gekomen zijn, nu de jetlag nog en dan is alles weer normaal. Ook voor jou is het weer even wennen denk ik, nou ja zondag alweer het volgende bezoek. Ben benieuwd naar de verhalen van jullie mam. Doe onze liek de groeten. Groetjes en kustjes van ons allemaal.

• 20 April 2008 - 09:41

T.jeanne:

He Daf, neem eens een voorbeeld aan Lieke, die heeft weer een verhaal geschreven. We wachten af, liefs t. Jeanne

• 22 April 2008 - 13:04

Tante Frans:

hoi daphne
    Van Harte Gefeliciteerd met je 21e verjaardag.Maak er een gezellige dag van en drink maar een borreltje op je gezondheid. Zullen wij hier ook doen voor jou.Verder alles goed met je hebben we vernomen.t is zeker wel weer rustig zonder je mam en giel.ze hebben t ook erg naar hun zin gehad.Hier alles oke. vanavond gaan we met harm en sabine naar een appartement kijken in ehv. ben benieuwd.san en kas horen vandaag ook of ze een appartementje krijgen in den haag.
    dus dat wordt weer volop verhuizen!.komt mooi uit, kan ik tenminste wat spullen bij hun neer zetten,want wij moeten er ook 1 juli uit.wel leuk allemaal.
    t is vandaag hier ook weer heerlijk weer.
    kan wel snappen dat jij daar blijft,de zon doet een mens goed.
    Wij wensen jou veel plezier en laat eens wat van je horen, het is al zo lang geleden.
    groetjes en een dikke kus van ons allemaal. xxxx

• 22 April 2008 - 20:31

Michiel,Harm, Sabine:

Van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag! We wensen jou een fijne dag toe. We zitten nu bij tante jeanne haar verjaardag en die van ome Jo aan het vieren! Is heel gezellig!

Michiel
    Harm
    Sabine

• 23 April 2008 - 07:24

T.jeanne:

Goedemorgen jarige Job, van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag en een hele fijne dag gewenst, wij pakken hier wel een glaasje op jouw gezondheid.
    liefs o.jo en t. jeanne

• 23 April 2008 - 07:59

Tante Els En Ome Pie:

Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een mooi feestje van !Wat een prachtige foto's . Ik zeg maar zo "geen betere leven dan een goei"

Groetjes uit Weert

• 23 April 2008 - 09:39

Sanne:

Heeey Daf!!Hopi pabien met je verjaardag!! Ik hoorde dat je een hele leuke tijd hebt gehad met de family, gezellig hoor!! En toen ik de foto's zag kreeg ik ook wel weer kriebels! Het leven is echt heel goed daar, dat besef je extra als je weer terug bent in nederland...dus blijf genieten daar op de rots!!!
    Fijne dag!! Dikke kus Sanne

• 23 April 2008 - 11:50

Lieke Met Dikke Buik:

Hey Daphne,
    Lang zal ze leven, lang zal ze leven, hiep hiep hoeraaaaa!!!
    Gefeliciteerd! Maak er een leuk feestje van!

Groetjes, Lieke met een hele dikke buik ;)

• 23 April 2008 - 13:01

Mama:

ha lieve schat van harte gefeliciteerd met je verjaardag hebben je gelukkig al twee keer gesproken vandaag het is toch wel heel raar dat je er vandaag niet bent wensen je een hele fijne dag maar dat zal heus wel lukken met al je vrienden daar tante marij is vandaag bij mij geweest zijn gezellig naar valkenswaard geweest lekker koffie gedronken en wat gewinkeld dus dat is lief van haar nou schat we bellen straks nog wel een keer om te horen hoe je verjaardag is veel liefs en een dikke kus xxxxxxx

• 23 April 2008 - 15:45

Annemie:

als je je oren spits,en recht op gaat staan en met je hoofd iets naar links dan zou je het kunnen horen,daar komt het lang zal ze leven ,lang zal ze leven in de glorie ja in de glorie ja hiep hiep hoera van harte gefeliciteerd.en had je het gehoord? heb je het niet gehoord dan stond de wind verkeerd,dan is het maar goed dat je dit leest.Daphne ik wens je een gezellige dag toe en nog velen jaren en maak er een gezellige dag van dikke kus van Annemie &Frank

• 23 April 2008 - 21:19

Jeanne:

Och Annemie, ik dacht dat ik de sirene hoorde, was het jouw serenade die over Leende galmde...... groetjes Jeanne

• 26 April 2008 - 10:32

Broerke:

heej zuske....

nogmaals van harte gefeliciteerd :)!
    srry dak wat later was, maar de 23e kreeg ik je niet te pakken...

khoop dat je er een mmooi feesje van gemaakt hebt zoals alleen de baudoin - van dr kuijsjes dat kunnen!

hvj...

Rogier

• 29 April 2008 - 13:05

Mama:

ha meisje hoe is het daar het is zo stil op je site ben ook zeer benieuwd naar de fotos van je verjaardag maar jullie zullen het wel te druk hebben hier alles oke vandaag is ons francie jarig vanmorgen even op de koffie geweest en nu ga ik samen met ons jeanne op de borrel en dan vanavond nog een keer wel gezellig dus sanne en casper hebben een leuk appartementje in den haag kunnen huren rogier heeft twee weken vakantie en dan op naar zijn examen op 19 mei begint het nou schat tot horens dikke kus mam xxxxxxxx

• 03 Mei 2008 - 17:59

Annemie:

he hallo daar waar blijven die prachtige foto,s en verhalen van het verblijf van je moeder en michiel.Want daphne ik heb nog geen kans gezien om af te reizen naar Lind, ik heb jullie mam wel al aan de telefoon gehad ,dus wel gehoord het was goed geweest he fijn.
    het zal wel weer wennen zijn,of heb jij het ook zo druk met je werk.ik wel heel onregelmatig maar het heeft wel wat.
    Ik heb alle vrije dagen toen heel nl vrij was ,ook gewerkt ook op BEATRIXJES VERJAARDAG.jij hebt die dag toch wel in een oranje shirt gewerkt he of op zijn minst een oranje soes gegeten ha ha ha.
    dus je kunt het wel begrijpen dat ik op 17 mei weer aan een korte vakantie toe ben.Frank en ik gaan voor 4 dagen naar madrid,nog nooit geweest dus je begrijpt het gezellig shoppen ,happen en zuppen.Er komt weer een mooie tijd aan het weer is hier nu prima we hebben net voor de eerste keer weer buiten gegeten .En er hangt een geur van BQ om ons huis,maar daar vond ik het nog wat te vroeg voor dat kunnen we nog lang genoeg Dus ons menu bestond uit TAPPA,s kunnen we alvast wennen als we in Madrid zijn.Verder heb ik zins ik terug ben niks gek of spannens mee gemaakt.Maar daphne ik heb wel wereldnieuws,en wel vanuit je eigen geboorte dorp LIND,ik schrok er van dus van daardat ik je dit nieuws wil vertellen ,want ik denk dat niemand je dit al verteld heeft en zeker niemand vanuit dat werelds dorp ,misschien durven ze niet want het is eigenlik heel normaal.Als je het moest raaien en je kreeg er een prijs voor Daphne dan kan ik je zeggen
    dan had je mooi geen prijs,zelfs geen pech prijs.Dus hier komt het ik schrok er van toen ik s,morgens om 7 uur naar Valkenswaard moest ik moest stoppen ja je leest het goed stoppen,Want LIND heeft stoplichten ja echt stoplichten,is dat nu geen nieuws.Dus Daphne je moet toch wel tussen door eens naar huis komen want anders moet je straks nog helemaal op nieuwd inburgeren.hahahahaha
    Zo ik denk dat deze onzin wel weer wat stof doet opwaaien,maar ik hoor het wel weer .maar ik vind dat dit toch belangrijk nieuws is voor jou ha ha ha
    dus meisje werk en geniet van het leven en laat snel iets van je horen Heel veel groetjes van uit HEEZE WANT DAAR MOET Je WEZEN annemie

• 03 Mei 2008 - 20:42

Jeanne:

Och Annemie, je kunt wel merken dat jij niks gewend bent, wat betekent nou een stoplicht in een stad zoals leende? Je kunt wel zien dat jij niet veel op de harde weg komt want er staan overal
    stoplichten in Leende zelfs in Leenderstrijp. Ja in Heeze staat maar een stoplicht, daar bij Gertruud Louwers (Penelope) en dat is voor ons Frans opgericht. En ja,dat vind ik ook, Daphne moet maar eens iets laten horen, we weten niet eens of ze het leuk heeft gehad met haar gasten en op haar verjaardag, dus Daf klim eens in de pen.
    Zo, weer genoeg stof opgewaaid, groetjes t. Jeanne

• 16 Mei 2008 - 21:45

Tante Frans:

hee daphne, ik zag je net online,maar je reageerde niet.alles goed daar?
    we zijn volop aan t inpakken en rommel weg aan t gooien.over 4 weekjes moeten we al uit t huis,gaan tijdelijk bij ome henk in de garage wonen.Harm heeft gisteren een heel leuk appartement gekocht in eindhoven,en kan er 1 september al in.san en kas krijgen morgen de sleutel van hun huisje,dat midden in t centrum van den haag ligt,dus we hebben t allemaal druk met verhuizen.al wat ik niet kwijt kan of niet meer wil,kunnen hun mooi mee nemen.
    kas gaat 1 juni beginnen in een sterrenzaak in rotterdam en san heeft gesolliciteerd bij klm als grondstewardes .dus we zijn allemaal druk bezig hier met van alles en nog wat.
    jullie pap en mam fietsen net naar huis, hebben hier gezellig aan de borrel gezeten.we gaan nu lekker slapen,want morgen is t weer op tijd op staan om rommel weg te brengen naar de stort.
    lsst eens wat van je horen als je tijd hebt.horen t wel van je mam,maar is toch altijd weer gezellig om van je zelf iets te lezen of wat foto,s te bekijken.
    werk ze met zin,geniet van t mooie weer
    en tot mails.
    groetjes en een dikke kus van ons allemaalxxxx

• 21 Mei 2008 - 15:49

Sista Fen ;)!:

Nou.... ik denk dan zal ik hier wel vaak vernoemd staan maar ik zie mijn naampje ook weinig.. maar ik hou evengoed van je hoor ;)!
    xxxx